Thats Cheap

| Postat i: Foto: Djur
0
 
Blir en bild från i går x) Orkar inte fixa mera xD I morgon blir det upp till stallet och sen kankse man ska försöka redigera lite bilder? Men vi får se

The Fortress

| Postat i: Foto: Häst, Häst
0
 
Var till stallet men då jag glömde ställa alarmet så klockan var 10. Men var för varmt att rida då. Fotade lite och tog in honom för att ta bort lite vinterpäls. Har honom i helgen också och ska inte glömma ställa alarmet och gå upp tidigt och rida! Kankse borde göra något annat än barbacka ridning
- Vi får se xD

Häst

| Postat i: Foto: Häst
0

Då och Nu

| Postat i: Före & Efter
0
HIttade en gammal bild jag fotat av en äppelblomma för några år sedan och tänkte jämföra med den jag fotade i år.
Då:
 
Nu:

On Biketour Around Countryside

| Postat i: Foto: Vardag, Vardag
0
Jag var trött på mitt pms humör och tog en cykeltur med kameran. Alla bra bilder får ni se sen xDTänkte visa mina lek bilder nu :P För hade lite tråkigt och ja körde på och fotade lite onödiga saker om man säger så :P Elelr onödigt och onödigt - ni fattar.
 
 
Min fina vapendragare <3 Finns ingen bättre cyyykel i världen!
 
 
Badade fötterna för första gången i Sverige för i år xD Synd att jag inte hade bikini var inte så farligt kallt
 
 
Mitt hår for some reason xD
 

Hahahahaha Hur Wannabe är jag xD
 
Och hehe jag som tror jag är modell xD Nej lugn bara x) Jag lekte lite bara för att se hur det blev x) Och ja så här blev det väl antar jag :P Är det inte underbart? Kankse jag borde tänka om om modellandet elelr vad säger ni ;) H&Ms nästa modell det är jag det!
 
Sko
 
Det var dagens konstiga bilder. Så går det när jag sticker i väg ensam med kameran xD Inte mitt fel x) Alla seriösa bilder tar jag och redigerar i morgon. Asså blogg är ju bra det får mig faktiskt att redigera bilder annars blir de ju bara legandes på hårddisken oanvända

What You Waiting For?

| Postat i: Foto: Djur
0

Never give up

| Postat i: Foto: Övrigt
0

Live It Up

| Postat i: Foto: Blommor
0

Love In Rewind

| Postat i: Foto: Djur
0

Imse Vimse...

| Postat i: Foto: Djur
0
 
Usch... Jag hatar spindlar. Har en stor fobi :S

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
 
Medveten om skabbigheten men jag orkade inte vänta med att fota ;) Nu ser de bra ut :P
 
Vitt under bara så fick man fram färgen som annars blir väldigt genomskinlig ;)

Dance with Somebody X

| Postat i: Foto: Människor
0

A Twist of Fate

| Postat i: Foto: Häst, Häst
0
 
Hade en extremt härlig ridtur idag igen! Blev en härlig specialare med vojlock idag igen och ut i solen. Första ridturen i bara tshirt. Och det är inte riktigt vår fören det är gjort. Så våren kom i slutet av maj för mig x)
 
Tog en härlig galopp över favorit fältet också <3 Och jag kan verkligen inte vara deprimerad när jag rider. Att bara blunda och bara sitta där i solen - då verkligen lever man. Det är inte tävlingar och sånt som får mig att vela hålla på med hästar. Det är de små stunderna.

My Honey

| Postat i: Foto: Djur
0

Right Now

| Postat i: Foto: Blommor
0
 
Lyckas ha väckning vanlig tid när man egentligen har sovmorgon är ju alltid lika kul. Kommer faktiskt många bilder i kväll men ska i väg nu :) Natta är äntligen hemma från Turkiet <3

Fallen Leaves

| Postat i: Foto: Blommor
2


A Dream came True <3

| Postat i: Vardag
4
 
Ihhhhhhhh!!!!! :D :D :D :D
 
Nu kan jag äntligen se vilka färger jag har och ha allt organiserat och slippa rota i en kartong hela tiden. Och nästan alla fick faktiskt plats. De andra har jag lite bättre uppställda i lådan. Inte som ett tjockt lager.
 
Still. Lycka! :D

Death note

| Postat i: Foto: Häst, Häst
0
 
Varit i stallet idag. Åkte på kvällen så jag kunde ta in. När jag mockade så började det regna så skyndade mig att ta in honom han blir så lätt jätte kall och fryser utan täcke. Sen hade jag faktiskt lite tur och det slutade regna när jag skulle rida. Blev barbacka - men pga. hans rygg så körde jag en specialare med gelpadd under en vojlock. För asså jag orkar inte använda sadel xD Asså jag vet inte varför jag hatar sadlar så mycket... Asså liksom barbacka är mysigare <3 Finns inge bättre än att ta en mysig tur med Lillen :) Och ja han var som vanligt. Lugn men töntig. Han tvärnita för en vattenpöl i galopp xD Lite kul x) och ännu roligare att vattenpölen var på åkern. Men ja var härligt att rida igen :)

Men at Work

| Postat i: Tankar
0
 
I juni ska jag börja sommarjobba. Yaay!? Får i alla fall en veckas ledigt innan jag börjar. Orkar egentligen inte fast min ambitions nivå är på självmordsbenägen så orkar jag göra nått? Nej. Fast egentligen tror jag att det kan bli kul. Jag har praoat på labb en gång och det gillade jag. Jag gillar faktiskt kemi labbarna i skolan. Annars är det enda jag gillar i skolan typ historia. Asså ni vet faktiskt gillar inte bara står ut med för att man måste vara där. Elelr inte ens för att man måste vara där utan för att man vill ha ett bra jobb i framtiden. Enda som gör en motiverad. Annars hade jag nog skaffat jobb på Ica... Men jag är nog lite av en person som kan släpa mig i genom det mesta om jag måste. Liksom kul jobb? Nej säkert och välbetalt jobb känns bättre även om alla säger leta på ett kul jobb. Visst du ska nog inte hata det men asså tror inte att man behöver älska det. Menar jag har överlevt i skolan så här länge så kan jag väl släpa mig till ett jobb också. Ja jag vet att jag har en optimistisk syn på livet.

I Write Sins Not Tragedies

| Postat i: Foto: Blommor
0

Mirror Image

| Postat i: Foto: Blommor
1
 
Idag tänkte jag gå ut och fota några bilder. Tänkte fota typ kankse 50 eller nått.Slutade med 1200 bilder xD Fler bilder kommer sen :)

Är med och tävlar :)

| Postat i: Random
3
 
Är med och tävlar på den här bloggen :) Ni hittar tävlingen Här. Om jag skulle vinna skulle jag vela vinna det Här. Ett polarisationsfilter till nya objektivet skulle jag inte säga nej till :) Ett polarisationsfilteranvändes för att få bort reflexer när man fotar och för att t.ex. fota himlar med moln. Har ett till ett objektiv men skulle SÅ behöva till mitt nya :) 

Älskling Hela Veckan

| Postat i: Foto: Häst
0
 
Jennie borta betyder att jag får ha Lillen för mig själv ^^ Då jag inte har prov elelr nått kan jag ta den tid jag vill åt honom :) Det gillas!

A Missing Link

| Postat i: Foto: Natur
0

Ihh eller Kompost

| Postat i: Ihh eller Kompost
0
Ihh
 
 • Alla prov är avklarade
 
Kompost
 
 • Var tvungen att åka hem från Turkiet... Ge mig semester igen.
 • Saknar <3
 • Orkar fortfarande inte ta studenten
 • Jag har inte ens sommarlov efter
Ja livet leker med andra ord

Är V

| Postat i: Foto: Människor
0

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0

Succession

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Idag blev det en fixar dag. Staketet blev målat och rummet - ja det är på gång i alla fall.

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0

Dagens fundering

| Postat i: Tankar
0
 
Nu när jag ändå varit hemma har jag suttit och funderat lite. De flesta jag känner tänker säkert oh no - men lugna er. Inga stora tankar som världsfred och annat idag. Bara kring upploppen i Husby. Liksom vadd hände? Det var ganska otippat. I alla fall för mig.
 
Och redan nu sitter alla och skyller på alla. Det är ungdomarnas, bristen på ungdomsgårdar, samhället, segrigationen, regeringen, Statsministern. Listan kan göras lång. Jag säger itne att det inte finns problem. Segrigation är ett stort problem i Sverigie. Det förnekar jag inte. MEN i Sverige det finns så många möjligheter. Allt som krävs är att du vill det. Detta är in USA då då måste vara rik för att kunna få en utbildning. Du har så många chanser OM du vill. Man kan nte räkna att man ska få allt gratis här i livet. Varför tror ni jag pluggar? För att jag älskar matte? Nej. För att jag förstår att man måste kämpa på fast saker är tråkiga om man vill komma någonstans i livet. Och alla har samma chans att kämpa och att lyckas som någon annan.
 
Och vad är dte jag vill säga? Vadå frustration över saker? Det är ditt val med vad du gör med ditt val. Ditt val om du vill bli kriminell och ditt val om du vill ut och kasta sten och slå ner poliser på gatorna. DITT VAL. Ingen tvingar dig. Sluta skyll på andra. Saker är inte alltid lätt i livet men det är ditt val vilken väg du går. Ibland är jag också frustrerad över livet. Jag har aldrig ens funderat över att elda upp bilar för det.
 
Så det jag vill säga är att även om du inte tror det har du samma chans som alla andra att lyckas i livet - men du måste kämpa för det. Och det är ditt liv och dina val. Så ta ansvar för valen du gör i det. Sluta skyll på allt annat och för alla andra sluta hitta ursäkter åt dem. För det finns inga. Hur frustrerad och orättvisbehandlad du än känner dig finns det andra vägar än stenkastning och bilbränder.

Livet

| Postat i: Foto: Vardag, Vardag
0
Vaknade upp med huvudvärk så skola? Nej... Och jag som har 100 saker att göra.Borde helt klart rensa upp rummet och fan ta och packa upp... Och jag vill fota! Men det har inte funnits tid...
 
Några bilder på Malins tårta från hennes födelsedags firande vi hade innan vi åkte :) Så man får in några bilder i alla fall... För kameran har inte varit mycket framme i det senaste.

Turkiet <3

| Postat i: Vardag
0
 
Så efter Turkiet resa och matteprov ska jag börja blogga igen :) Kameran var inte med utan bara mammas lilla. Så ja blev inte så mycket fotande direkt. Men några bilder får ni se i alla fall ^^
 
Men seriöst :O Sista provet i gymnasiet är avklarat :O

Another Day in Paradise

| Postat i: Foto: Häst
0
I går körde jag nog lite av en fixar dag. Ni vet göra saker man borde gjort för längesedan men skjutit på. Så städat pluggat och sånt. Och gjort typ 10 inlägg på bloggen för att jag hade tråkigt.... Att bara göra sånt ät tråkigt me nbra att få gjort. Och sen är packningen i princip klar också. Idag ska jag nog försöka röra på mig och ut och springa! liksom kom igen Anna. Men det är bara så jobbigt när man Alltid är trött. No matter what så har man egentligen ingen energi. Har precis sovit i 7 timmar vaknat upp av mig själv legat i sängen tills nu och skulle gladligen lägga mig ner och halvsova på sängen igen.
 

The Magic Hour

| Postat i: Foto: Djur
0
 
Såg precis klart på My Name is Earl. Sad.... Så bra serie och vill ha mer! Men nej.... Slutet var ju inte direkt tillfredsställande heller.

For British Eyes only

| Postat i: Foto: Djur
0

Wings of a Butterfly

| Postat i: Foto: Djur
0

Friends with Benefits

| Postat i: Foto: Häst
1
 
Gud vilken lust jag har att fota tävlingar nu!! Men ja velat vänta tills det blir utomhus. Men ska helt klart fota så fort det händer! :D

Raising Hope

| Postat i: Foto: Häst
0
Kollade precis i genom gamla bilder - vad dålig jag var. Går inte att jämföra verkligen. Men gud vilken lust att fota jag får när man verkligen kan se hur mycket bättre jag faktiskt har blivit. Jag borde verkligen ta fram kameran oftare än vad jag gör!Jag älskar det men så mycket annat kommer hela tiden i vägen. Men skärpning nu!
Random häst jag fotade för nått år sedan
 

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
 
Depend typ ljus gult med rosa slitter.Väldigt anorlunda lack.  Sedan körde jag på med matt topplack.

Serier Ovärda att se Del 2

| Postat i: Serier
0
American Horror Story
 
ÄLSKADE FÖRSTA SÄSOGEN!!! Så sjukt bra! Liksom lagomt mycket skräck och var verkligen inte förutsägbar. MEN säsong två... Ny story MEN med samma skådespelare -.-' Asså det är jobbigt annars att se samma skådespelare i olika roller MEN här kastar de ihop en massa samma skådespelare i samma säsong. Asså bra handling men jag satt bara och störde mig på alla karaktärer. Så orkade inte se. Men seriöst hur tänkte de???

The Secret Circel
 
Nej var bara inte bra. Kändes bara så överdrivet altihop.

In Plain Sight
 
Hatar när de försöker göra en karaktär till något de inte är. Nej jag gillade verkligen inte huvudkaraktären. Och gillar man inte den då är serien värdelös.

Ask for answers

| Postat i: Foto: Häst
0
 

Ihh eller Kompost

| Postat i: Ihh eller Kompost
0
Ihh
 
 • 8 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Jag ääääälskar Pepperwood ^^
 • Det går bra med Peppe :)
 • Jag tycker det är kul med hästar igen
 • 2 prov kvar i gymnasiet!
 • Asså det är maj. Snart sommar!
 • Snart flytta hemifrån :D
Kompost
 
 • R.i.p Ronja <3 En månad sen idag...
 • Nej jag orkar inte ta studenten.... Är inte peppad alls... Varför går jag inte i tvåan för...
 • Flytta... jobbigt...

Serier del 4

| Postat i: Serier
0
Ghost whisperer
 
Handlar då om en kvinna (Gud vilket fult ord det är) som då kan se spöken. Så ska hon helt enkelt försöka hjälpa dem.
Asså egentligen gillar jag verkligen serien MEN de kan för fan inte få till säsongsavslutningar o_O Alla andra avsnitt var bra men det känns som de försöker få till värsta avslutningen men det räcker inte fram. De försöker för mycket och det blir typ bara fel. Eller första säsongen var okej. Men resten... NEJ. Men allt annat är värt att se :) Fast ja hade velat ha mer säsonger! Tycker ja blev lite tvärt och tråkigt slut. Fast ja avslutningen sög ju...
Och det var synd. Så dåligt liksom slut på en så egentligen bra serie.
 
 
Angel
 
Alla som sett Buffy vet vem Angel är. Har ni inte sett buffy - se den först. Annars får man inte samma feeling för karaktären :) Men i alla fall så hjälper han att rädda folk i LA från övernaturliga saker. Cordelia från Buffy är också med ^^
Och vad tycker jag? Tycker om de två första säsongerna MEN asså säsong tre och fyra var tyvärr inte bra... De var bara tråkiga. MEN säsong fem var jätte bra! :D Fast asså hur höga var de när de skrev det slutet om jag får fråga....
 
 
One Tree Hill
 
Handlar om ja egntligen allt...Tror det inte ens finns en enda "tv drama grej" som de inte haft med.
En av de bästa serierna någonsin! Funkade till och med när huvudpersonen lämnade. Och är faktiskt aldrig tråkig  och det genom 9 säsonger! Gillar du drama serier? SE DEN HÄR! Jag var först lite skeptisk men var verkligen hur bra som helst :)
 

A Raising Star

| Postat i: Foto: Häst
0

Dance with Somebody IX

| Postat i: Foto: Människor
0

Strange

| Postat i: Foto: Resor, Tankar
0
Livet just nu kan man nog ändå säga ha varit bättre. Trots att man egentligen inte alls har mera skolarbete än vanligt eller har mera andra saker i livet, är man så j*vla trött nu. Man är helt slut i hela kroppen. Vad gjorde jag på valborg? Sov... För orkade verkligen inte göra någonting alls. Har bara ett prov innan jag orkar men är ändå stressad över allt. Över disk, över rum, över packning, över bloggning, över vänner ja basiclly över allt. Man får väl försöka någonstans ta tag i det som är kvar och sedan bara för en vecka inte bry sig om någinting alls utan att bara slappna av.
 

Är IV

| Postat i: Foto: Människor
0

A Tout Le Monde

| Postat i: Foto: Häst, Häst
0
Var i stallet i dag igen :) Och asså kändes så bra!! Nu har man liksom fått till det där liksom början :) Nu är det dags att börja arbeta seriöst ^^ Högern och böja ska stå högt på listan ^^
Och asså när man väl föår honom lugn och koncentrerad är han riktigt duktig! I början fjantade han sig mycket och var rädd för typ allt.. Men sista varvet kunde jag galoppera förbi allt "läskigt" på ena sidan utan att han reagerade! Kände mig stolt över honom då ^^ Så gud vad taggad jag är på att arbeta! :D Vill bara dit och köra på :)
 

Un-Break My Heart

| Postat i: Foto: Häst, Häst
0
Vart i stallet igen. Men nu i andra :) Fotade först när Malin red och sedan red jag själv lite :) Och ja dte går bättre och bättre kan vi ju säga. Asså det är ju inte bra xD Men 1000 gånger bättre än i början xD Men måste säga att hästen charmat mig totalt :)
 
 
 
 

...

| Postat i: Foto: Häst
0
 
Ska radera allt på datan och starta om den - igen...... Men den är helt hopplös och mina föräldrar VÄGRAR att köpa en ny... Har bara haft den sen jag var 10... Kan bara inte prata med folk på skype och vara på internet samtidigt... tar bara en kvart att öppna photoshop....