Random hästbilder från igår

| Postat i: Foto: Häst
0
 

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
1
 
Älskade verkligen nagellacket! Här såg jag det och bara gud vad jag vill ha det! Och nu hittade jag inspiration från det och gjorde något liknande när jag äntligen hade det!

!

| Postat i: Foto: Blommor
0
 
Ennu en dag på jobbet avklarat!

Throwback Dubrovnik I

| Postat i: Foto: Resor
0
Tänkte visa upp gamla semesterbilder som jag inte visat upp i bloggen tidigare!
 
 

Ihh eller Kompost

| Postat i: Ihh eller Kompost
0
Ihh
 
 • Jobbet är rätt så kul
 • Jag har många nya nagellack :D I Can't lie nagellack makes me happy :D
 • Snart fyller jag år!
 • Min kortaste nagelbörjar bli lång den har fått en vit tipp!
 
Kompost
 
 • Så jäkla tråkigt väder jag menar någon dag kan det väl bli lite fint.
 • Jag har inte hunnit börja springa pga väder och jobb.
 • Jag har inte börjat plugga till tekniks kemi. Skulle gärna vela börja i tid. Men man är rätt trött när man kommer hem.
 • Att jag börjar jobba halv 7 på morgonen
Annars måste jag säga att jag är rätt neutral till tillvaron antar jag. Helt okej händer inte så mycket men så mycket att tillvaron inte är tråkig.

Truth & Consequences

| Postat i: Foto: Häst
0
 
Detta var vad jag gjorde idag! I stallet med en annan vän och fotade riktigt nice! Fick lite bra bilder. Nu ska köket städas,sen dusch och måla naglarna. Tillbaka till jobbet imorgon! I det här dåliga vädret kan man ju lika gärna jobba speciellt om man har ett lika nice jobb som mig!

Charmant

| Postat i: Foto: Häst
0
 
Fler bilder från igår :)

Bild från idag

| Postat i: Foto: Häst, Tankar
0
 
Gud vad jag har saknar hästar! Kändes så skönt att bara gosa med en häst igen. Att få känna den välbekanta lukten och att vara i ett stall igen. Jag vill verkligen hålla på med hästar i framtiden! Kan inte tänka mig något annat. Saknar så mycket att sitta på en hästrygg. Och bandet man har till en häst. Funderar nästan på att kankse försöka bli medryttare i Stockholm MEN jag har nästan svurit till mig sjäv att nästa häst jag håller på med ska vara min egen... Men jag saknar det så mycket! Så vet faktiskt inte vad jag ska göra med detta. Vi får se hur framtiden ser ut.
 
Att hålla på me hästar var så länge en så stor del av mitt liv. Så känns så tomt utan det. Men har knappt haft tid att fundera över tomheten det lämnat då den har varit fylld av annat. Jag har haft så sjukt mycket annat att göra. Och vet inte om jag skulle ha tid med häst i Stockholm även om jag försökte. Max en gång i veckan om jag skulle hitta någon i närheten... Ja får se vad framtiden säger för mig i hästväg. Men en sak kan jag säga jag har saknat det sjukt mycket!

Guilty pleasure

| Postat i: Vardag
0
 
Blev inte en helt bortkastad dag idag. Skulle till stallet med Natta och innan blev det en snabb runda på stan. Och köpte detta. Kunde inte motså nagellacken! Det högra kostade 20 kr. Det från Isadora 29 kr. Och de båda har jag sett på skönhets bloggar och tänkt gud vad snygga de vill jag ha! Men de har varit för dyra. Älskar rea! Ciate var impulsköp. Men ville testa märket, älskade färgen och kostade 50 kr. Helt okej pris. Necessären var något jag velat ha länge. En snygg i plast som är i perfekt stor storlek att ta med på flygresa när man åker. Man får plats med alla kladdiga produkter som schampo och balsam. Perfekt! Har haft en en annan ansiktsmask i samma serie som jag gillat. Köpte just denna då min kompis sa att just denna skulle vara så bra. Så tänkte why not. Jag gillar att använda ansiktsmask. Och så länge man använder det så är det inte bortkastade pengar! Ska recensera den efter användning :)
 

Feministiskt initiativ

| Postat i: Tankar
0
 
Feministiskt initiativ... Vart ska man ens börja? Jag kallar mig själv feminist. Jag tycker jämstäldhet självklart är jätte viktigt! Men för mig känns det inte som de sysslar med de viktiga frågorna på ett bra sätt. Och att de blandar in sjukt mycket annat som inte ens handlar om feminism. Först tyckte jag att den var bra med ett feministiskt parti. Men när jag började läsa på så vart jag förförad. Speciellt att de kunde komma in i EU. Här tänker jag lägga upp citat från deras egna partiprogram med länkar.
 
"Fi ska verka för att ett program skapas för att finansiera för att analysera och omskola män så att de ändrar sitt konsumtions- och transportmönster för att gagna klimat och en hållbar utveckling." Källa Här.
Varför är det bara män som ska omskolas? Varför? Pekar de ut att halva europasbefolkning är klimatbovar medan kvinnor, nej inte skulle väl de bidra till globaluppvärmning?
 
"Fi ska verka för att lika många kvinnor som män utses till kommissionärer genom att alla länder nominerar två kandidater, i stället för en, till ”sin” kommissionärspost, en kvinna och en man. Härefter bör kommissionens ordförande sammanställa en så jämlik och representativ kommission som möjligt, med en jämn maktfördelning mellan könen. Alla länder uppmanas också att i sin nominering även ta hänsyn till en jämlik representation utifrån bland annat etnicitet, sexualitet, och funktionalitet." Källa Här.
Kanske bara är jag. Men det här börjar likna kvotering. Jag tycker självklart att det vore bra om man hade en så lik fördelning av våra politiker som möjligt MEN om jag själv var politiker skulle jag inte vela få den för att jag var kvinna. Eller någon annan minoritetsgrupp. Man är vä förtroende vald som politiker och det blir som folket väljer. Och de bästa pilitikerna på bäst plats. Man ska inte ta bort polikiker kaknse folket vill ha som representant bara för att det behövs för at tdet ska se snyggt ut med en minoritets grupp. Politik är viktigit men det är åsikterna som personen representerar som är det viktiga inte vilken så kallad grupp man tillhör.
 
"En fri värld där människor kan röra sig fritt och bosätta sig var de vill på jorden." Källa Här
Är jag den enda som ser problemen med detta? Om vi öppnar gränserna kommer folk strömma hit. Problemen är att i Sverigie har vi en välfärdsstat. Och jag är otroligt glad över att vi har en. Vi har fri utbildning, billig sjukvård och bra sjukvård, rätt till pension när vi blir äldre, sjukförsäkring, och socialförsäkring. Men allt detta är inte gratis. Och om vi släpper gränserna fria finns det inte håller bostad och jobb för alla. Den dagen någon kan komma på en realistisk lösning hur man har fri invandring den dagen kommer jag också att välkomna förslaget. Och de har många andra riktigt dyra förslag men inte ett ord hur det ska genomföras rent ekonomiskt.
 
"Ingen ska kunna dömas till utvisning." Källa Här
Kankse bara jag men jag tycker det är fullt rimligt om man kommer hit och begår GROVA brott inte ska få stanna i Sverige. Vill du inte dömas till utvisning? Då kankse du inte borde misshandla, våldta eller mörda någon.
 
"BNP-måttet ska innefatta även obetalt arbete så som hushållsarbete och omsorg om familjemedlemmar." Källa Här.
 
Eller här har vi lite ekonomiska frågor. Definition från wikipedia "Bruttonationalprodukt (BNP) är ett mått på den totala ekonomiska aktiviteten i ett land under en tidsperiod, vanligen ett år"  Okej jag erkänner att jag inte har så stor koll på BNP men är jag den enda som tycker detta låter... Extremt konstigt? Hur ska hushållsarbete räknas in i vårat BNP?? Eller förklaringen för att de vill ha med detta är nog nästa citat från samma sida "Det obetalda arbetet räknas in i BNP, för att tydliggöra kvinnors samhällsinsatser." För att det bara är kvinnor som gör hushållsarbete och tar hand om släktingar.
 
"En generell arbetstidsförkortning till sex timmars arbetsdag." Källa Här
För detta är ju rimligt. Vi bara struntar i att arbeta två timmar men för samam lön (antar jag annars kommer folk få väldigt svårt att överleva på låglön). Ärligt talat fattar jag inte varför ens detta är en fråga? Hur tror folk att detta skulle gå ihp rent ekonomiskt i alla yrken? Och ja var med bibeh¨llen lön hittade ett till citat "För 6 timmars arbetsdag för alla med bibehållen lön."
 
"För en ökad satsning på åtgärder som förbättrar arbetsmiljön inom kvinnodominerade arbetsområden." Källa Här.
För att om det är en manligarbetsplats är arbetsmiljöninte längre viktig.
 
"En lagstadgad skyldighet till kvotering av underrepresenterat kön till börsnoterade styrelser." Källa Här.
Eftersom kvinnor är offer och ska få jobb efter kön. Det är inte bättre än om att man som man får jobb efterr sitt kön. Jag är emot all form av kvotering. Det hjälper inte kvinnor i längden.
 
"Utbildningen i ska ha ett obligatoriskt könsmakts-, funktionalitets-, hbtq- och antirasistiskt perspektiv." Källa Här
På förskolan.
 
"Läxfri och betygsfri grundskola." Källa Här
Varför måste man vara emot läxor och betyg? Jag tycker att det är rentutsakt LÖJLIGT att vi inte fått betyg innan vi var 14. Alldeles för sent. Jag tog inte riktgit skolan seriöst innan detta. Och man har bara 3 terminer att fixa betygen innan slutbetygen i nian. Mina kusiner i Finland har haft betyg sedan de var 7. Finland har en av världens bästa skolor och de tycker rent utsagt att vi är löjliga i Sverige. De har inte tagit någon som helst skada över att ha haft betyg från 7 års ålder. Kankse borde vi lära barnen att hantera kraven bättre än att bara gulla med dem.
 
"Fi ska verka för att möjligheten för kvinnor att få bättre hjälp inom missbruksvården ökar. Till detta behövs avgiftningskliniker, behandlingar och boende som är avsedda endast för kvinnor." Källa Här
Varför?
 
"Fi ska verka för att informationsplikten avskaffas och att möjligheten att tvångsvårda och fängsla hiv-positiva ska avskaffas" Källa Här
Återigen Varför? Känns väl mycket rimligt att en person med HIV berättar för personen den har sex med. För det finns alltid en risk för smittspridning även om den kan vara låg. Alla ska ha rätt till att välja att ta den risken eller inte.
 
Nu är jag för trött för att gå igenom resten av deras partiprogram. Men jag tror jag har tagit upp en hel del punkter. Även om jag skulle vela samla ihop alla deras dyra förslag och se vad konstanderna skulle bli. Något liknande Detta. Men så ambitiös är jag inte. Önskade dock att de hade tagit med flera av deras förslag.
 
Så nu har ni fått veta mina åsikter om detta parti. Hoppas ni förstår min åsikt :)

Never Get To Heaven

| Postat i: Foto: Djur
0
 
Jag hade planerat att börja dagen med en springtur. Det regnar och är kallt. Jag blir sjukt opeppad på att springa när det regnar,v När det är fint väder däremot blir jag peppad på att springa även om jag saknar mitt springspår. Det var så fint att springa runt en sjö. Skog är lite tråkigare. Men ska se till att tvätta i alla fall och få lite andra saker gjorda runt huset.

Ett bra badtips!

| Postat i: Tips
0
Finns nog inget bättre än ett avslappnande bad! Tog ett bubbelbad och började läsa nästa på listan Dössynden. Skönt efter en arbetsvecka.

Men ett litet tips. Olivolja och socker. Sjukt skön skrubb för kroppen och läpparna. Blir riktigt mjut och lent! Bättre en vilken kemisk skrubb man köper i butik :)

Tänkte ta en mysig badbild men när jag kom ner märkte jag att jag glömt batteriet som var på laddning. Och så amitiös tänkte jag inte vara.

Gatufoto

| Postat i: Foto: Människor
0
 

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
 
Som någon sa. Jag hade i alla fall snygga naglar.

A horrible horrible day...

| Postat i: Foto: Natur
0
 
 Asså idag... Känns som jag mest gått kring som en zombie efter imorse. Kvalar helt in i listan över de värsta dagarna i mitt liv. Nu vill jag bara lägga denna dag bakom mig. Förhoppningsvis så kan jag snart få lägga mig och sova.

A normal day

| Postat i: Foto: Blommor
0
 
Haft fullt upp på jobbet! Det var nice :)
Men när jag kom hem var jag så slut... Jag har varit helt orkelös... Inte det vanliga jag orkar inte utan orkeslös. Så nu ska jag sova. Eller ja 9 i alla fall ska jag sova .

Early Morning

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 
Somnade 10 och det betyder? Jag orkade upp på morgonen!
Men inte så kul uppvaknande ändå. Vaknade upp innan klockan ringde. När jag tittade märkte jag att det var så ljust så först fick jag panik nej jag har försovit mig! Satte mig upp och klockan ringde. Lite småpanik först bara.

Vad jag vill göra innan september!

| Postat i: Foto: Djur, Tankar
0
 
 • Rita en till blyerts bild
 • Läsa minst 3 böcker från listan
 • Blogga vill ha 600 inlägg på min blogg innan sommaren är över
 • Bada
 • Fira min 20 års dag
 • Klara teknisk kemi tentan
 • Våga göra saker! Inte bara skylla på att jag inte orkar och är trött! Skaffa lite energi Anna!
 • Fota!
 • Gå ner i alla fall 3 kilo tills september.
 • Ha en relativt bra kondition
 • Fota minst en hopptävling.
 • Se vänner jag inte annars hinner se!
 • Göra ett bra jobb på jobbet!

An eye for details

| Postat i: Foto: Vardag
0
 
Tycker min mamma är sjukt duktig med inredning! I stugan har hon ansträngt sig mycket med inredning och tycker det gett ett bra resultat!

Today

| Postat i: Foto: Vardag, Vardag
0
 
Idag har det varit en riktigt seg dag på jobbet... Usch.
Men jag som läst ut en bok från min lista har lånat två nya. Alltid något som går framåt. + jag har köpt nya springskor! Inga ursäkter längre! I morgon ska jag ut och springa! Just nu regnar det... och jag har lovat att jag ska sova tidigt idag jag behöver energi till i morgon!

Wrong door

| Postat i: Foto: Blommor
0
 

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
 

De bästa vännerna

| Postat i: Vardag
1
 
Firade min födelsedag liiiite innan x)
Men fick dessa av dem :D De känner mig så bra!!

Serier del 9

| Postat i: Serier
0
House
 
Sjukhus serie med en rätt så udda huvudperson. Bitter med briljant. För mig lite av en bakgrundserie då jag tycker den mycket är rätt lika. Men ändå tillräckligt olika igenom alla säsonger. Men varenda patient fall är typ lika. Finns till och med skömt om det i family guy om jag kommer ihåg rätt. Men finns en hel del drama förutom alla fall som gör serien intressantare.

Fringe
 
Konstig serie tyckte den var bäst i början sen blir den mest förvirrande speciellt sista säsongen var förvirrande. Men en ordentligt avslut var det i alla fall. Gillar du science fiction så kan den passa dig. Annars tveksamt.

Dexter
 
ÄLSKAR denna serie! Är så annorlunda liksom. Och håller igenom alla säsonger också! Och handlar om en typ "god" seriemördare.

...

| Postat i: Foto: Blommor
0
 

.

| Postat i: Foto: Människor
0
 

The day after

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 
Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar! Själv var jag bara i stugan som sagt med några släktingar. Klockan 10 på kvällen rymde grannens kaniner när de inte var hemma. Så jag moster, hennes man, min bror och kusin jagade dem, Till slut fick vi faktiskt in båda i buren igen. Men tog ett bra tag då de hade många saker att gömma sig under och de var mycket snabbare än oss... Men jag hade en känsla att den bara ville reta oss då en ena först bara gömde sig skulle den andra springa runt.
 
Idag var vi till stugan vi har i skogen. Inte varit där på 10 år. Fick i alla fall några bra bilder från sjön där nere.

Tintin IV

| Postat i: Foto: Djur
0
 

Serier!

| Postat i: Foto: Blommor, Serier
0
 
Jag har gett en del tips på serier som redan är klara som man kan se på. Tänkte skriva här några serier som inte är klara som man också borde se på.
 
 • Awkward
 • 24
 • True blood  
 • The Walking Dead
 • The Mentalist
 • The big bang theory
 • Criminal minds
 • Bones
 • Revenge
 • Once upon a time
 • Hart of Dixie
 • Switched at birth
 • Supernatural
 • New girl
 • Pretty Little liars
 • Csi las vegas
 • Teen wolf
Dessa ser jag på eller väntar på förtillfället.

Ihh eller Kompost

| Postat i: Ihh eller Kompost
0
Ihh
 
 • Det är midsommar
 • Jobbet började med en kortvecka, inte illa
 • Säsong 5 av pretty little liars har börjat!
 • Midsommar firas med att släkt från Finland
 • Jobbet går bra, lärt mig det mesta jag behöver redan första veckan.
 • Tenta!!!!!
 • Såg Jeanette igår :D
 • Ska fira min födelsedag rejält i förskott på måndag x) Så går det när det alltid är någon som inte kan x)
 • Och måste säga att intenet i stugan är 10 gånger bättre än det var förr! Gillas!
 • Mamma har lovat att jag får nya springskor i förskott! Behövs verkligen.
Kompost
 
 • Bröder...
 • jag har lyckats skuri mig på ett papper. Jag skör ut med en kniv men det är pappret jag skär mig på...
 • Jag vill veta kompletteringen nu!
 • Bara en av tre kusinerna kom. Det är ju lite synd.
 • Får ont i fötterna när jag springer.

Smink jag använder

| Postat i: Vardag
0
 
Smink jag använder. Även om jag för det mesta bara använder puder och mascara. Jag borde dock sluta med puder på jobbet. När man springer runt ute på produktionen är det varmt. Det försvinner snabbt om vi säger så.

Tintin III

| Postat i: Foto: Djur
0
 
Då jag inte är hemma får ni nöja er med bilderna jag har på datorn redan! Redigerade alla på Tintin på en gång så de kan ni få se :)
 

Övrigt

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 
Är borta över helgen för att fira midsommar och vi kan ju kort säga att internet kankse inte är det bästa.

Boklista!

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
1 Pride and Prejudice – Jane Austen

2 The Lord of the Rings – JRR Tolkien

3 Jane Eyre – Charlotte Bronte

4 Harry Potter series – JK Rowling

5 To Kill a Mockingbird – Harper Lee

6 The Bible

7 Wuthering Heights – Emily Bronte

8 Nineteen Eighty Four – George Orwell

9 His Dark Materials – Philip Pullman

10 Great Expectations – Charles Dickens

11 Little Women – Louisa M Alcott

12 Tess of the D’Urbervilles – Thomas Hardy

13 Catch 22 – Joseph Heller

14 Complete Works of Shakespeare

15 Rebecca – Daphne Du Maurier

16 The Hobbit – JRR Tolkien

17 Birdsong – Sebastian Faulk

18 Catcher in the Rye – JD Salinger

19 The Time Traveler’s Wife – Audrey Niffenegger

20 Middlemarch – George Eliot

21 Gone With The Wind – Margaret Mitchell

22 The Great Gatsby – F Scott Fitzgerald

24 War and Peace – Leo Tolstoy

25 The Hitch Hiker’s Guide to the Galaxy – Douglas Adams

27 Crime and Punishment – Fyodor Dostoyevsky

28 Grapes of Wrath – John Steinbeck

29 Alice in Wonderland – Lewis Caroll

30 The Wind in the Willows – Kenneth Grahame

31. Anna Karenina – Leo Tolstoy

32 David Copperfield – Charles Dickens

33 Chronicles of Narnia – CS Lewis

34 Emma -Jane Austen

35 Persuasion – Jane Austen

36 The Lion, The Witch and the Wardrobe – CS Lewis

37 The Kite Runner – Khaled Hosseini

38 Captain Corelli’s Mandolin – Louis De Bernieres

39 Memoirs of a Geisha – Arthur Golden

40 Winnie the Pooh – A.A. Milne

41 Animal Farm – George Orwell

42 The Da Vinci Code – Dan Brown

43 One Hundred Years of Solitude – Gabriel Garcia Marquez

44 A Prayer for Owen Meaney – John Irving

45 The Woman in White – Wilkie Collins

46 Anne of Green Gables – LM Montgomery

47 Far From The Madding Crowd – Thomas Hardy

48 The Handmaid’s Tale – Margaret Atwood

49 Lord of the Flies – William Golding

50 Atonement – Ian McEwan

51 Life of Pi – Yann Martel

52 Dune – Frank Herbert

53 Cold Comfort Farm – Stella Gibbons

54 Sense and Sensibility – Jane Austen

55 A Suitable Boy – Vikram Seth

56 The Shadow of the Wind – Carlos Ruiz Zafon

57 A Tale Of Two Cities – Charles Dickens

58 Brave New World – Aldous Huxley

59 The Curious Incident of the Dog in the Night-time – Mark Haddon

60 Love In The Time Of Cholera – Gabriel Garcia Marquez

61 Of Mice and Men – John Steinbeck

62 Lolita – Vladimir Nabokov

63 The Secret History – Donna Tartt

64 The Lovely Bones – Alice Sebold

65 Count of Monte Cristo – Alexandre Dumas

66 On the Road – Jack Kerouac

67 Jude the Obscure – Thomas Hardy

68 Bridget Jones’s Diary – Helen Fielding

69 Midnight’s Children – Salman Rushdie

70 Moby Dick – Herman Melville

71 Oliver Twist – Charles Dickens

72 Dracula – Bram Stoker

73 The Secret Garden – Frances Hodgson Burnett

74 Notes From A Small Island – Bill Bryson

75 Ulysses – James Joyce

76 The Inferno – Dante

77 Swallows and Amazons – Arthur Ransome

78 Germinal – Emile Zola

79 Vanity Fair – William Makepeace Thackeray

80 Possession – AS Byatt

81 A Christmas Carol – Charles Dickens

82 Cloud Atlas – David Mitchell

83 The Color Purple – Alice Walker

84 The Remains of the Day – Kazuo Ishiguro

85 Madame Bovary – Gustave Flaubert

86 A Fine Balance – Rohinton Mistry

87 Charlotte’s Web – E.B. White

88 The Five People You Meet In Heaven – Mitch Albom

89 Adventures of Sherlock Holmes – Sir Arthur Conan Doyle

90 The Faraway Tree Collection – Enid Blyton

91 Heart of Darkness – Joseph Conrad

92 The Little Prince – Antoine De Saint-Exupery (In French)

93 The Wasp Factory – Iain Banks

94 Watership Down – Richard Adams

95 A Confederacy of Dunces – John Kennedy Toole

96 A Town Like Alice – Nevil Shute

97 The Three Musketeers – Alexandre Dumas

98 Hamlet – William Shakespeare

99 Charlie and the Chocolate Factory – Roald Dahl

100 Les Miserables – Victor Hugo
Listan finns här
Läste Brott och straff i skoaln för tusen sidor. Fick Mvg på rapporten!
 
Jag har alltid velat läsa mer.Jag har alltid sen jag var liten älskat att läsa. Men under senare år har jag inte haft tid. Saker som livet kom ivägen. Men nu när jag försöker förbättra mig själv så har jag bestämt mig för att börja läsa igen. Tänker ta mig igenom denna lista! De som jag redan läst är markerade. Har precis lånat Jane Eyre. Det får bli min början på att bli lite mera beläst.

Klarade tentan!

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 
En riktigt bra dag! Först så gick jobbet bra. Sedan så när jag kom hem fick jag reda på att jag klarade tentan kemiska analystekniker! Riktigt nöjd!! Så fick lite nyvunnen energi och var ute och sprang och gick.
Det där med hälsosamt går lite sådär men känns bättre än tidigare i alla fall + att jag rör mig en hel del på jobbet. Blir en hel del springande så det är ju perfekt! Mycket bättre än i skolan där man mest sitter still. Vardagsmotion är alltid bra!

Tintin II

| Postat i: Foto: Djur
2
 

Före & Efter

| Postat i: Före & Efter
3
 

Komplettering inlämnad!

| Postat i: Vardag
0
kompletteringen är nu är det bara att vänta på tåget hem

I Cant Lie

| Postat i: Vardag
3
 
Älskar att ha lacken uppställda igen nu när man är hemma igen. Tyvärr får långt ifrån alla plats utan de får fortfarande vara i lådan. Men tyckte det blev fint ändå. Blir sugen att byta nagellack bara av att titta på dem!

Dance with Somebody XI

| Postat i: Foto: Människor
1
 
Kom på att jag hade en MASSA oredigerade gamla bilder, Så varför inte ta tillfället i akt och redigera dem?

Före & Efter

| Postat i: Före & Efter
2
 

Första jobbdagen!

| Postat i: Foto: Blommor
3
 
Första jobbdagen avkkarad! Känns helt okej, En del av arbetsuppgifterna är lika från förra året. De andra känns helt okej. Får ta det lite lugnt nu. Har förtjänat det!

Kan inte låta bli!

| Postat i: Vardag
0
 
Två nya till min "lilla" samling

Tintin I

| Postat i: Foto: Djur
4
 

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
2
 

Bara att köra på!

| Postat i: Foto: Resor
2
 
Ja vem sa att vara hälsosam är enkelt? Ingen. Men var ute och sprang i morse och det går trögt nu i början. Men det får ta den tid det tar! Jag ska inte ge upp!
Nu blir det att äta och sedan rensa garderoben. Fick inte in allt... Så nej nu ska jag göra mig av med saker jag inte använder längre!

Ny Design!

| Postat i: Random
1
 
Vet inte om det blev så mycket bättre men ville ha en förändring. Så det fick bli en förändring.

Ihh eller Kompost

| Postat i: Ihh eller Kompost
0
Ihh
 
 • Börjar jobba imorgon.
 • Komplettering skriven.
 • Jag har en massa insperation att blogga och att fota
 • Förtillfället rätt så stressfri
 
Kompost
 
 • Ska börja jobba imorgon
 • Komplettering inte inlämnad
 • Måste ta ledigt och åka till Stockholm bara för att lämna in kompletterig.
 • Inte helt fri från skolan än.
 • Vill veta sista tentan!

Essie

| Postat i: Vardag
0
 
Hittade Essie på rea! Och såklart måste jag köpa denna ballerina slippers. Sen jag såg denna första gången har jag velat haft denna! Så himla fin färg, den perfekta rosa färgen! Men alltid varit lite för dyr. Och har aldrig hittat denna på rea tidigare. Men skam den som ger sig!
 
 

Dagens Lunch

| Postat i: Foto: Övrigt, Tips
0
 
Dagens Lunch. Enkel att göra
Koka pasta
Stek lök genomskinlig i valfri mängd
Häll i vatten och en grönsaksbuljong tärning
Ha i valfri mängd spenat
Koka tills vattnet försvunnit från spenaten
Riv i valfri mängd parmesanost
Blanda.
 
Enkelt, vegetarisk och nyttig lunch!
 

Serier del 8

| Postat i: Serier
0
Alias
 
Handlar om en kvinnlig spion. Typ lite i James Bond stil. Inte likabra som James Bond men fortfarande riktit bra :) Ibland lite av en bakgrund serie - altså en serie jag typ har på när jag diskar. Men fortfarandra bra.

Joey
 
Spin-off på friends. Och nej inte lika bra. Joey är ju fortfarandre bra MEN tycker nog inte om de resterade karaktärena så mycket. Inte konstigt det bara blev 2 säsonger. Men gillar man freinds så kan man väl det minstone se den den är ju inte helt genom usel.

Numb3rs
 
En kriminalserie där de använder matte för att lösa brott. Jag gillar den. Inte den bästa kriminalserien kankse men ändå hlt klart sevärd! Inget riktigt slut dock.

Springtur

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Okej... Nu ska jag ut och springa! I sommar har jag gett mig fan på att komma i form! Har gått upp lite när nu jag har pluggat... Inte bra. Jag vill bli mera hälsosam. Jag mår bättre när jag är mera i form.Får mera energi osv. Så nu måste ta tag i detta!

Dagens Fundering

| Postat i: Tankar
0
Häromdagen så kickade Peace & Love Kartellen. Först klagade DT som är sponsor av festivalen bröt samarbete med festivalen p.g.a. kartellen. Vilka är kartellen? Jo, grumdaren av bandet sitter på livstid i Finland för medhjälp till mord. Resterande har kriminell bakgund också. Frontfiguren Sebastian "Sebbe Staxx" Stakset dömdes förra året för grovt vapenbrott.Han har också dömts för hot mot Sverige demokraternas partiledare. Dessutom har han en video med klipp med revolutionära fronten. En vänster extrem grupp som attackerar meningsmotståndare. Även om jag hatar höger extrema är för mig aldrig våld okej. Nu har andra artister hoppat av som stöd för kartellen. Helt plötsligt menar folk att det är odemokratiskt? Sen när är det odemokratiskt att en privat festival avbokar en spelning? Är väl mera odemokratiskt att hota folkvalda politiker? Nej jag tycker inte att man ska ha kartellen på Peace & love. Kom igen liksom! Känslan jag får av honom är att han skyller i från sig. Att livet ät hårt i förorten och att andra människor har mera pengar än andra. Jag fick ingen gratis rehab. Well... Om du nu tycker att pengar ska fördelas bättre kan du väl först sluta slösa på skattemedel! Hur mycket kostar inte rättegångar och fängesevistelser? Och nej jag tror inte att festivalen kickade honom för att han var antirasist. Jag tror festivalen kickade honom för att han har en kriminell historia - altså dömd senast förra året till fängelse. Även om det kan ses fegt att göra som sponsorer säger var detta ett bra beslut. Konst är en sak att vara kriminell är en annan.
 
Källor:
Aftonbladet
Aftonbladet
Dn
Metro

The Best Gift Ever!

| Postat i: Vardag
0
 
Just ja, fick en perfekt gåva för ett tag sedan. En datormus! Sen jag tappade min förra i golvet och den gick sönder så har jag bara använt plattan på den bärbara. Och det har varit så irreterande! Nu har jag äntligen rensat bland alla filer och bokmärken på datorn. Älskar ordning!

Lärdomar

| Postat i: Foto: Vardag
0
 
Håller just på med att packa upp allting. Nu inser jag hur sjukt mycket onödigt man äger. Känner mig överväldigad av allt. Jag är väldigt mycket av en samlare och slänger aldrig saker. Och ja just in case har varit min ledstjärna. Never more! Jag ska se till att göra mig av med saker. Jag vill bli mer organiserad!

The eye of the Tiger

| Postat i: Foto: Djur
0
 

Staircase to heaven

| Postat i: Foto: Natt
0
 

Bästa removern!

| Postat i: Tips
0
 
Bästa removern EVER! Vet inte var den har varit hela mitt liv! Vet inte varför men mina naglar känns inte alls lika förstörda längre och torra efter jag tagit bort nagellacket. Så om ni hittar detta införskaffa omedelbart!
 

Just a Calm Day

| Postat i: Foto: Djur, Vardag
0
 
Ibland behöver man en lugn dag. Detta är ett bra sätt att spendera den.

Purple Rain

| Postat i: Foto: Blommor
0
 
Älskar verkligen att fota blommor :)

Flower

| Postat i: Foto: Blommor
0
 

What are you waiting for?

| Postat i: Foto: Resor
0
 

Nytt till samlingen

| Postat i: Vardag
0
 
Det var billigt! Och den jag testade var riktigt bra!

Serier del 7

| Postat i: Serier
0
3 Nya komedi serier som borde ses!
 
30 rock

De andra två är väldigt kända medan denna är nog inte så många som känner till i Sverige.  Har i alla fall aldrig hört någon nämna den i min bekantskaps krets. Handlar om liksom bakom scenerna på en komediserie. Så ja en komediserie om en komediserie... ja... Men i alla fall 7 säsonger och den håller rätt så bra hela vägen.Är inte i närheten så bra som de två andra men om du redan sett dem så varför inte ge denna en chans?

Two and Klar a half men
 
Är väl ingen som inte känner till denna. Riktigt bra 8 säsonger sen när charlie lämnar... inte så bra längre. Handlingen blev bara konstig och ologisk efter detta.

Friends
 
Bland den bästa serierna ever. Går inte att förklara varför den bara är det. Fast den är ganska rolig att se i början med klädstilen.

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
1
 

Entourage

| Postat i: Foto: Natur
1
 
Entourage har varit min nya drog. Inne på säsong 7.Typ strecksett mer eller mindre!

...

| Postat i: Foto: Natur
0
 

I want to recognize your beauty is not just a mask

| Postat i: Foto: Landskap
0
 

How to Save a Life

| Postat i: Foto: Blommor
1
 

Min favoritbild som jag tagit

| Postat i: Random
0
 
Tror nog detta är min favoritbild. Altså är så sjukt nöjd med denna! Asså gud vad jag har saknat att ta bilder!
 

Everyway that I can

| Postat i: Foto: Blommor
0
 
Älskar att fota blommor :) Känns så skönt att faktiskt börja fota igen efter att knappt rört min kamera på månader.

You trick your lovers, That you're wicked and divine

| Postat i: Foto: Blommor
0
 

Saker jag lärt mig under året som gått

| Postat i: Foto: Vardag, Tankar
0
Att flytta hemifrån och börja plugga på högskola är inte alltid det lättaste. En hel del erfarenhet har man nog samlat på sig.
 
 • Att lära sig hur man pluggar. Att förstå detta tog en del tid.
 • Att bo själv. Att diska och att inte bo ett smuts tog också ett tag att lära sig. Skapade snabbt ett rullade schema med att diska varje kväll, dammsuga varje helg,
 • Att helt enkelt lära sig att vara organiserad. Almenacka och en att göra lista är ett måste! Är man inte organiserad vet man inte alls vad man håller på med. Ska jag ha metlåda? Har jag mat hemma? Vilka böcker och block ska med till skola? Är man oorganiserad vet man snabbt inte vad man håller på med. Skaffade mig snabbt en klocka. Jag förlitar mig inte på enbart mobil. Packar allt förutom matlåde kvällen innan. Visst finns det tillfällen man misslyckad med sutt organiserande och får en snabb påminnelse varför organisering är SÅ mycket bättre än att inte ha koll på vad man håller på med.
 • Att folk som säger att motion får än att bli piggare faktiskt inte ljuger. Man blir faktiskt piggare med motion.
 • Att ta hand om sig själv! Sömn, bra mat och motion.
 • Ibland får det faktiskt ta tid. Allt kan inte ta en dag. Det gäller bara att fortsätta kämpa.
 • Att faktiskt inte ge upp när det är tufft utan att fortsätta och kämpa ändå!
 • Att man inte får stressa sönder sig själv. Gör man det får man ändå ingenting gjort.
För det har inte varit ett lätt år med mycket motgångar men jag ska fortsätta kämpa ändå!
 
 

Relaxing time

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Finally så tar jag det lugnt och är stessfri. Välbehövligt efter ett år av stress. Man behöver bara rätt människa runt sig <3

Snailmail...

| Postat i: Foto: Djur
0
 

The last Kiss

| Postat i: Foto: Blommor
0
 

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
2
 

I want to reconcile the violence in your heart

| Postat i: Foto: Natt
0
 

Redigerings tips Selective Color

| Postat i: Tips
0
Ett litet enkelt redigerings tips. Speciellt bra vid redigering av solnedgångar men så klart andra tillfällen också. Selective Color. Helt enkelt till för att ändra färger. Man väljer de olika färgerna och drar för att förändra färgerna i bilden.

Här är ett enkelt exempel på hur man på några minuter kan förändra färgerna i en bild.

Where do u think you are going?

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Nu är i princip hela mitt liv nedpackat i kassar igen. I morgon blir det storstädning och det ska bli fläckfritt! Vill gärna komma tillbaka hit igen. Så då gäller det väl att inte göra hyresvärden missnöjd.

Billigt och bra nagellack? Inte omöjligt

| Postat i: Tips
1
 
Norcic Cap. 10 kr för 11 ml. Lite mndre en 1 kr ml.
Låter ju bra. Men är det bra?
Förvånans värt ja! Av de 18 jag har var det en som var lite halvdålig men de andra riktigt bra! Far flera riktigt snygga färger. Använder dessutom den genomskinliga som baslack.
Så var kan man få tag på detta underbara nagellack? I matbutiker verkar det som. Flesta har jag köpt i min närmsta willys butik. Och några på coop. Bara att kolla och se om den finns. Helt klart värt pengarna!

Sista tentan avklarad!

| Postat i: Foto: Blommor
0
Inga mera tentor på ett tag nu!
 
Nu ska allt packas ner och man återser inte Stockholm fören augusti igen!

Undisclosed desires

| Postat i: Foto: Landskap
0
 
Älskar att bo vid en sjö

Tenta!

| Postat i: Foto: Natur
0
 
I morgon är det den sista tentan! Vill bara ha den överstökad! En sak mindre i livet att oroa sig över.

Random mobilbilder

| Postat i: Vardag
0
 
Ja lite av vad mitt liv innehållit de senaste 6 månaderna. Lycka , matte, lek med ljus, lek i labb, födelsedagar, misslyckade hårfärgningar, påsk och sett christer fuglesang.

Att våga vara rädd

| Postat i: Foto: Blommor
0
 

Pretend

| Postat i: Foto: Natur
0
 

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
 
Ett av mina nya favorit lack.

Före & Efter

| Postat i: Före & Efter
0