90 år

| Postat i: Foto: Blommor
1
 
I går var det 90 års kalas för min farmor. Fick se ett par släktingar man inte sett på ett tag så det var trevligt.
 
Men åndå 90 år. Det är helt sjukt

Dance, Dance III

| Postat i: Foto: Människor
1
 
 
 

Fonter del I

| Postat i: Tips
0
 
Här har ni del ett ev fonter jag tycker om!

Venedig I

| Postat i: Foto: Resor
1
 
För några år sedan var jag i Venedig. Här har ni lite bilder.

SJ är onda

| Postat i: Foto: Natur, Tankar
1
 
Är jag den enda som tycker SJ är onda?
 
När du bokar biljett andra klass har du två alternativ. Plats eller utan plats. Varför? Alvarligt please tell me why? Jag vill inte betala extra det blir 100 kronor fram och tillbaka bara därför. Så i stället med lite otur sätter man sig på någon annans plats. Och somliga är av någon anledning lite halvt otreliga om det också som idag.
 
Random tant på tåget: - Har du bokat den platsen
Jag: - Nej
Random tant på tåget: - För det där är min plats.
 
Och jag känner inom bords. Om det är din bokade plats så behöver du väl inte fråga mig om jag har bokat platsen då du redan vet svaret? Och ja jag vet jag har bagage. Jag satt här och pluggade i lugn och ro ursäkta att det tar tid att flytta på mig.
 
Så nej jag hatar det. Speciellt idag när jag hade längre tåg resa och ville försöka utnyttja tiden jag hade till att plugga lite. Fast hur enkelt är det att plugga om man hela tiden måste vara berädd på att flytta runt med datorn? Så snälla kan inte sj bara se till att göra tågresan behagligare så att man kan slappna av eller plugga på tåg utan att behöva flytta runt,
 
Så Sj endare platser åt alla eller ha markerade platser som är bokade eller obokade. Så att tågresan kan bli behaglig och inte ett jäkla runtflyttande stressmoment.

Att bo hemma VS Att bo själv

| Postat i: Tankar
1
 
Finns så otroligt mycket fördelar och nackdelar med att bo själv.
 
 • Disken. Förr la man inte ens en take på disken. Den skötte ju diskmaskinen. Nu? Varje kväll borde det diskas. Gör man inte det en dag blir det bara värre nästa dag.
 • Att vara sjuk. Man måste fortfarande diska och laga mat. Jag har ingen frys så jag har aldrig färdig mat hemma och har ingen som kan handla det åt mig. Så man kan ligga där med sina 40 graders feber och måste ändå upp och laga någon form av mat om du är hungrig. Ingen komemr eller med te eller annat du vill ha. Och ja när alla koppar är använda måste man ju diska.
 • Städning. Förr var det bara mitt eget rum man måste hålla fint. Nu är det ju kök och badrum också. Och det är ju köket som det mest jobb. Så tar en hel del energi att se till att man har det fint. Jag blir jätte stressad när det är stökigt.
 • Pengar. Hyra. Räkningar. Mat. Japp allt kostar pengar. De måste jag jobba ihop själv.
 • Att kunna komma hem och alt bara lit magiskt fixas runt en. Mamma tvättar och städade hemma. Handlade också. Så när man var trött så fixade alltid någon annan allt. Jag saknar det. Skolan är jobbig nog som den är. Jag är faktiskt rätt avensjuk på alla mina vänner i stockholm som kan bo hemma.
 • Inga regler. Jag kan helt komma och gå som jag vill. Ingen säger åt mig vad jag ska göra. Jag är helt fri att forma mitt liv som jag vill!
 • Det är lungt. Jag trivs ofta när det är lungt omkring mig. Och heller inget tjat om allt man borde göra men inte gör.
 • Det är tyst. Att det hela tiden är tyst är nog också en jobbig sak med att bo själv. Har nästan alltid på serier i bakgrunden så att jag slipper tystnaden
 • Hjälp med att plugga. Har man en pappa som gått samma linje så skulle man ju kunna få mera hjälp med kemin om jag bodde hemma än här.
Helt ärligt just nu längtar jag hem. Livet var lite enklare då. Även om jag är tacksam för erfarenheterna jag fått avv att bo själv. Men det enda man vinner är att man kan göra vad man vill. Och ja sen?

Better!

| Postat i: Foto: Natur, Hälsa & Träning
0
 
Asså envarren börjar ju fakitskt att make some sense. Och hitat har jag dessutom fått två poäng på seminarier så jag har nu två poäng till tentan! Och nej jag har inte så mycket mera i huvudet än matte!
 
Fast faktiskt min plan om att sluta socker funkar faktiskt! Gissa om jag gått ner något? Nästan 2 kilo! Och mitt mål är två till till nyår. Inte helt omöjligt. Och det känns faktiskt lite bättre i kroppen. Det jag fick nog av var att det helt enkelt kändes fel. Kan inte beskriva det som något annat än helt enkelt fel. Kändes inte alls som den kropp jag vill ha. Men hur sjutton ska man klämma in träning? Sitter ju hela dagarna framför en mattebok?

Favorit Serier

| Postat i: Serier
0
 
Tänkte lägga till en ny rubrik i återkommande inlägg om serier. Topp 3 Favorit Serier för tillfället! Kommer välja ut mina tre favorit serier av serier i olika kategorier som jag väljer varje gång!
 
Topp 3 av Serier som går på Tv nu!
 1. Once upon a time - Har varit lite sisådär med den här serien men just nu gillar jag den verkligen!
 2. Red Band Society - Jag gillar idén och jag vill veta mer!
 3. Modern Family - Asså jag gillar verkligen den här komediserien!

A Long day

| Postat i: Foto: Natur
1
 
Jag hade tänkt fota lite nya bilder - sen inser jag att jag har inte tid att vara hemma när det är ljust ute. Jag sitter mest hela dagarna över matteboken. Jag skulle nog kunna spy på den snart! Men jag får väl erkänna att det går framåt. Men nu kan ni alla fall få lite naturbilder! Yaaaayyy elller nått. Men jag ska försöka fota lite vardagsbilder om jag är hemma någon dag då det är ljust. Men matte ska man plugga i skolan!

Wishlist 2014!

| Postat i: Vardag
0
Kan någon förklara varför blogg.se:s app inte fungerar? Tänkte uppdatera medan jag var i skolan men nej... Men här här min önskelista för 2014!
1. OPI Comet in the Sky från deras Jul kollektion. Så sjukt fint!
2. Ett present kort från H&M. Jag skulle gärna ha något nytt. Men känns så dumt att köpa kläder nu men får jag ett presentkort får jag en anledning att unna mig lite kläder!
3. Jag behöver en hårtork. Nu.
4. Min nya favorit från Lush Mask of Magnaminty!
5. Fjärrutlösare ML-L3 från Nikon skulle jag verkligen vela ha! Har länge varit sur att jag inte haft en.
6. Och jag skulle gärna vela exprimentera med ett polarisationsfilter 67 mm.

Dålig uppdatering...

| Postat i: Vardag
0
Helt enkelt på grund av att jag tappade suget en hel del när jag inte ens kan ladda upp bilder! Jag har ju för sjuttn en fotoblogg. Har massor jag vill blogga om men jag vill ju ha en massa egentagna bilder med! Dett är ju en fotoblogg! Så tappat suget att fota också pga av det. Men i helgen ska jag hem så ska lägga upp alla bilder jag har på lager så jag kan börja göra inlägg igen! Från och med imorgon ska jag försöka göra dagliga inlägg igen!

Jag vet inte vad jag ska säga...

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
En av böckerna jag var nyfiknast på på listan var Moment 22. Jag menar kom igen boken har gett upphov till ett helt nytt uttryck som finns på flera språk idag! Jag menar är inte det ganska coolt? Att namnet har smygit sig in och blivit ett eget uttryck? Därför var jag riktigt nyfiken och tänkte att den måste vara riktigt bra. Nu när jag börjat läsa den är jag inte så säker. Jag har bara läst drygt 50 sidor men mitt intryck är att den är konstig. Jag har ingen aning om vad som faktiskt händer. Just nu så känns det bara som ett massa babblande. Och seriöst inget har egentligen hänt. Inget. Just nu har jag ingen aning om varför den är så känd. Men jag har ju 350 sidor kvar så vi får se.

Resor jag skulle vela göra

| Postat i: Blogglistor
0
 
Island
 
Fotoresa på Island vore en dröm! Tänk alla fina bilder man skulle kunna ta! Släng in ett par islandshästar och jag kommer vara nöjd för resten av livet! Inte för att jag egentligen har en bucket list men om jag skulle ha en så skulle den här resan vara överst.
 
Roadtrip i Europa
 
Jag skulle vela åka runt med tåg i Europa och fota slott. Jag vet inte varför man jag älskar att se slott. De är så facinerade med sin historia. Så åka runt i både väst och östeuropa vore så underbart! Skulle vela åka med någon speciell så det hela skulle bli lite av ett äventyr.
 
Storbritannien och Irland
 
Skulle väldigt gärna se London. Men inte bara London utan resten av landet också. Se skulle vela flyga till London för att sen se resa runt. Inte helt säkert på var det skulle jag behöva kolla upp mera. Men i alla fall skottland och Edinburgh! Och sedan skulle jag avsluta resan i Dublin och flyga hem därrifrån.
 
Paris
 
Har varit där en gång tidigare men vill åka dit igen men en person jag väljer. Förra gången fick man kompromissa. Nu vill jag se allt och fota allt!
 
Venedig
 
Har varit här också en gång tidigare men bara över dagen. Nu vill jag vara där lite längre och gärna utan en familj som egentligen bara ville därifrån och klagade på alla människor..
 
Norge
 
Norge är så sjukt fint! Vill så gärna åka på fotosemster.
 
Sedan så skulle jag vela se Usa sydamerika Australien och Nya Zeeland men min spindelfiobi stoppar mig en aning... Jag klarar knappt spindlar i Sverige hur skulle jag klara mig utomlands? Jag skulle nog bli överparanoid.
 
 
 
 

Gatsby

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Såklart jag tog den tunnaste av dem igen. Den store Gatsby var dock dubbelt så lång som den förra med sina knappt 200 sidor. Tror många av er har hört talas som boken då en filmversion kom ut på bio förra året med Leonardo DiCaprio i rollen som Gatsby. Jag hade inte sett filmen och hade ingen aning om vad boken egentligen handlade om när jag tog den från bibliotekshyllan. Det enda jag kan säga var att den inte alls var som jag väntade mig.
 
Språket kändes väldigt enkelt och okomplicerat och direkt på någotvis. Den var väldigt lättläst. Jag vill inte berätta för mycket om den och därför blir det svårt för mig att förklara vad jag egentligen tycker om boken. Men hur som hellst det jag tyckte var intressant var hur årtiondet beskrevs som på engelska kallas "The roaring Twenties". Och jag tycker författaren målar upp en väldigt bra och intressant bild. Och sedan måste jag nog hålla med om att Gatsby. Men helt ärligt för mig känns det lite oklart varför boken är så himla känd. Just då den känns så enkel.
 
Men helt ärligt har jag en känsla av att den faktiskt kan vara en bättre film än bok. Att verkligen se alla fester och få karaktärerna lite mera till liv. Så inom en snar framtid planerar jag nog att se filmen. Jag kommer att åtekomma om jag tycker att filmen är bättre än boken eller om filmen är heltvärdelös. Den har ju 7,3 på Imdb i alla fall!

Ihh eller Kompost

| Postat i: Ihh eller Kompost
0
Ihh
 
 • Jag är piggare än någonsin med järntabletter och d vitamin.
 • Jag har hittat the holy grail av nagellack! Jag ska visa sen ;)
 • Asså matte känns inte lika tungt längre att plugga. Jag börjar förstå det mesta nu.
 • En gruppuppgift är nästan klar. Ska bli skönt att ha den kursen avklarad.
 • Jag är fan duktig med att hålla snyggt! Okej inte skrivbord men resten av huset! Asså känns så skönt att varje morgon vakna till ett rent kök! Och att ha rena tallrikar och bestick...
 • Jag har köpt den perfekta almenackan för 2015
 • En kompis hemifrån kommer till Stockholm denna vecka!
 • Jag klarade en vecka sockerfritt!
 
Kompost
 
 • November...
 • Det är långt till jul. Det är långt till våren.
 • Det kommer bara att bli mörkare och kallare för varenda dag som går
 • Mina naglar vägrar verkligen att bli bra.. Jag vill kunna använda nagellack igen!

Smarta mål

| Postat i: Hälsa & Träning, Tankar
0
Jag har nog kommit på varför mitt mål med att gå ner i vikt och bli hälsosammare inte har fungerat. Jag hade inte satt några riktiga mål! Har man inga mål hur vet man då om man uppnår något? Man måste ha en plan och ett mål. Npgot vi fick lära oss förra året var att man ska ha SMARTa mål. Vad är då smarta mål?
 
Jo,
 
S - Specifikt
M - Mätbart
A - Accepterat
R - Realistiskt
T - Tidsatt
 
Och stämmer inte detta ganska bra? Man måste veta vad man ska göra, man måste kunna se att man har gjort det, om ingen tycker planen är en bra idé kommer något att hända?, det måste ju vara realistiskt att det kan genomföras, har man inget tidsatt så kommer nog studentsyndromet ta över. Studensyndromet är att hur mycket tid man än har kommer man börja för sent.
 
Och då man har ett mål typ bli mera hälsosam eller bara att gå ner i vikt är väldigt diffusa mål. Inget är tidsatt eller mätbart eller speciellt specifikt. Så nu har jag bestämt mig för att sätta upp ordentliga mål. Kortare mål. Annars känns ju målet så långt i från.
 
Just nu har jag satt upp ett kortare mål. Jag ska sluta med socker till nyår och gå ner 3 kilo till nyår. Hur ska jag göra det? Min största viktfälla är just socker. Jag äter när jag är nere och det är det jag försöker sluta med. Så hur gör jag det?
 
Vi människor är ju oftast kortsiktiga människor och vill ha belöning snabbt. Där sockret är ett bra exempel. Jag är definitvt inget undantag. Så jag har bestämt mig för att helt enkelt muta mig själv. Hur då? Jo första månaden så har jag bestämt att för varje vecka jag inte äter socker för jag köpa något litet. Så att jag har något kortsiktigt att se fram emot. Inte det bästa för plånboken - men om jag köper socker och onyttigheter så kostar ju det också. Så pengarna jag sparar på nyttigare vanor hamnar i saker jag verkligen vill ha i stället.
 
Så jag har testat detta i en vecka och gissa vad? Inget socker! För vare gång jag tänker köpa något så tänker jag, men då får jag ju inte köpa nagelacket jag vill ha på lördag, och det har funkat. Jag liksom skjuter upp belönandet lite. Och då jag vet att jag faktiskt snart får något gör det enklare.
 
Att man går ner i vikt och får bättre hälsa är inget man märker på en gång utan är saker som faktiskt tar tid. Och då kan det vara svårt att ha det som motivering i en månads tid. Om 2 månader från nu kommer jag må bättre. Eller så kan jag trycka i mig choklad och må bra idag. Hälsomotivationen räcker inte för mig när jag känner mig nere. Utan när jag känner mig nere behöver jag något mera kortsiktigt att se fram emot. För problemet med att sluta med socker det är ju inte när man måsr toppen. När man känner att man klarar allt och detta är inga problem. Utan man kan behöva den där lilla morotten när man har dippar med noll motivation.
 
Så den här gången tror jag att jag hittat ett bra sätt för att övertala mig själv. Mitt sockersug har redan blivit mycket mindre och jag äter mindre och bättre. Detta på en vecka. Bara p.g.a. att jag mutade mig själv med nagellack. Så nu fram till nyår så är det bara ett mål som gäller och efter det tar jag nya tag med nya mål. Och det känns bättre när det finns en tidslinje för projektet.
 
Om detta går enkelt kankse jag lägger till lite flera enklare mål innan nyår! Vi får helt enkelt se!

Min hela Serielista!

| Postat i: Serier
0
 
Serier jag har sett klart:
Sabrina the Teenage Witch
Legend of the seeker
Desperate Housewifes
OC
Buffy the Vampir slayer
Sex and the city
Heroes
Charmed
Dirty sexy money
Ghost whisperer
Angel
One Tree Hill
Dark Angel
Gossip Girl
Merlin
My name is Earl
Scrubs
Arrested Development
30 rock
Friends
Alias
Joey
numb3rs
House
Fringe
Dexter
How i met your mother
Ravenswood
Once upon a time in wonderland
Prison break
Entourage
Trophy wife
The sopranos
Drop dead diva
Breaking bad
Csi Miami
24
True blood
h20 just add water
Csi New York
Without a trace
Alcatraz
The lying game
Twisted

Serier som jag är up to date with och väntar på kommande avsnitt eller säsonger
Pretty Little Liars
Awkward
Hawaii 5-o
south park
Teen wolf
The Walking Dead
The Mentalist
The big bang theory
Criminal minds
Bones
American dad
Family guy
South Park
Revenge
Once upon a time
Glee
Hart of Dixie  
New girl
Csi las vegas
Supernatural
The Vampire Diaries
Switched at birth
The Originals
The fosters
Modern Family
How to get away with murder
Stalker
Red band Society


Serier jag försöker se i kapp:
Game of thrones (Är på första säsongen och har inte sett fortsatt att se på länge. Någongång vill jag se resten men jag tyckte inte den var så bra som alla säger)
NCIS
Twin peaks
cougar town
Anger manegtment
anna phil
ugly betty
Bron
Devious Maids
Da vincis Demons
Person of interest

Serier jag inte såg klart
Veronica mars
Camelot
Lost
American Horror Story
The Secret Circel
In Plain Sight
Two and Klar a half men (Slutade se efter att Charlie Sheen slutade. Tyckte det blev så löjligt. Menar seriöst som om att det sär skulle hända? Ja jag köper ett nytt hus och den förra ägarens bror blir kvar. Really?)
Touched by an angel
The Office  

100 saker jag älskar # 7 - Att Resa!

| Postat i: Blogglistor
1
 
Gud vad jag älsar att resa! Finns så många platser jag vill se i världen!

Planer

| Postat i: Foto: Landskap
0
 
Jag måste komma på en plan hur jag ska ha en fotoblogg utan att använda upp allt mitt internet... Gud vad jag hatar att jag har begränsat internet!!!

Kankse måste sluta blogga

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Och jag kankse blir nästan tvingad att sluta blogga... Har sett att det tar så mycket internet att ladda upp bilder :/ Vet inte vad jag ska göra

Cuticle Cream

| Postat i: Vardag
0
 
Jag om haft så stora problem med mina nagelband har jag hittat något som är riktigt bra. Den är jätte bra lagom fet och verkligen mjukar upp. Ganska dyr men den är värd det! Kände mig värd något bra då jag verkligen vill få bra nagelband igen.

Serier del 14

| Postat i: Serier
0
H20 just add water
Jaja lite av en barn serie med sjöjungfrur och jag såg den när jag var yngre men jag typ älskade den. Tonårsdrama serier är min stora svaghet... Vad gör man? Kankse inte något för äldre tittare men för tonåringar. Var riktigt besviken att det bara blev 3 säsonger. Två av hududpersonerna har roller i the vampire diaries och the originals nu. Och när den ena av de tre lämnade så fungerade det faktikst ändå med den nya huvudpersonen. Hon var okej.

Csi New York
Den sämsta av de tre CSI serierna. Men fortfarande bra. Så gillar man de andra borde man nog gilla denna. Personerna i serien är helt okej. Alla säsonger är sevärda.

Without a trace
En annan case serie i New York. Komemr ihåg att jag såg denna serie när den gick på tv med mina föräldrar. Vi brukade hela familjen sitta och se. Nu såg jag resten av avsnitten och jag gillar den fortfarande. Jag gillar att inte alla slutar i mord. I CSI är ju alltid någon som är mördad, men här kan det få lyckliga slut då det hela börjar med att någon är försvunnen.

It can only get Better

| Postat i: Foto: Natur
0
 

Tre helt nya Tv serier

| Postat i: Serier
1
How to get away with murder
 
 
Är ett juridik drama (Leagal på engelska kommer inte på en bättre översättning) som tar plats på ett universitet. I första avsnitten ser man fem studenter som argumenterar hur de ska göra sig av med ett lik. Alla fem är juridik studerande på skolan.
 
Verkar riktigt intressant och man vill direkt se mera och veta vad som kommer att hända. Titeln räckte för att få mig att se serien.
 
Stalker
 
 
Handlar om en special avdelning vid polisen som tar han om Stalker fall.
 
Jag vill verkligen se mer. Känns sm en bra polis serie och en lite ny idé också så den känns fräsch.
 
Red Band Society
 
 
Handlar om ungdomar på ett sjukhus som alla har olika sjukdomar och livet de har då de bor där.
 
Helt ärligt gillade jag alla tre. I alla fall första avsnittet som är den jag sett hitills. Måste nog se flera avsnitt för att bestämma mig för vilken jag gillar bäst.
 
 
 
 
 

Pepperwood

| Postat i: Foto: Häst
0
 
Hittade en gammal bild jag aldrig redigerade.

Min dag

| Postat i: Foto: Övrigt, Vardag
0
Ny period nya komplikationer.
 
En hel del måste fixas. Sitter och håller på med schemat för tillfället. + att jag för över bilder från gamla till nya hårddisken! Så glad att jag har två nu! Blir så skönt att inte oroa sig om den ena skulle gå sönder... Kan inte ens tänka tanken!
 
Ska snart äta detta!
 
I ett försök att äta lite bättre så har jag köpt quinoa. Det ska ju vara så himla nyttigt. Och nu har jag ju faktiskt energi att bry mig!
 
Ska försöka plugga lite till innan jag äter.

Frozen

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Nu är det verkligen november väder. Mörkt och frost på morgonen. Jag hoppas bara att snön tar tid på sig. Jag hatar verkligen snö. Men november är ändå nästan den värsta månaden bara pga av mörkret.

Serie lista

| Postat i: Blogglistor, Serier
0
1.   Vilken TV-serie var den första du verkligen förälskade dig i?
The OC

2.   Vilken TV-serie såg du senast där du såg vartenda avsnitt (säsong)?
Modern Family

3.   Vilken TV-serie gav du senast upp att titta på? (utan att se klart säsongen)
The Secret Circle

4.   Av vilken TV-serie kan du alltid se repriser om och om igen utan att tröttna?
Family guy

5.   Vilken är din favorit då det gäller tecknade/animerade serier?
Famiy guy

6.   Vilken serie räknar du som ditt allra största "guilty pleasure"?
Har nog inte någon riktig guilty pleasure serie.

7.   Vilken är din alla tiders favorit TV-seriekaraktär?
Spike från Buffy the vampire Slayer!

8.   Vilken TV-seriekaraktär påminner mest om dig?
Har ingen aning faktiskt.

9.   Vilken TV-seriekaraktär liknar du vid en förälskelse, ditt största TV-crush?
Damon från The Vampire Diaries

10. Vilken är din favoritinledningslåt eller vinjett?
Kan inte välja så True Blood, Scrubs, One Tree Hill eller The OC. Annars tycker jag de flesta är rätt tråkiga nu för tiden,

11. Vilken komediserie rankar du som den absolut bästa?
Friends

12. Vilken dramaserie rankar du som den absolut bästa?
The OC

13. Vilka serier/Vilken serie skäms du över att du fortfarande inte har sett?
Game of thrones

14. Vilka serier/Vilken serie tjatar du på folk om att de måste se?
Pretty Little Liars

15. Vilken film, bok, saga, händelse etc. vill du mest av allt att det blir en TV-serie av?
Eragon böckerna tror jag skulle bli en bra serie.

16. Vilken TV-seriescen får dig alltid att brista ut i gråt?
Har ingen speciell scen. Men mig är det inte så svårt att få och gråta. Ge mig en scen som är det minsta fin gråter jag. En av mina dåliga sidor.

17. I vilken TV-serievärld skulle du helst vilja leva?
Skulle vara någon fantasy serie.

18. Vilken TV-seriescen fick dig att fullständigt falla av stolen, tänk cliffhangers etc.?
Pll har fått mig att göra det många gånger!

19. Vilken TV-serie klarar du bara inte av eller vilken är den sämsta TV-serie du sett?
The office. Jag blev så irreterad att de alltis skulle prata med kameran!

20. Vilken nedläggning sörjer du mest över? (alt. Vilken TV-serie saknar du mest?)
Så många! Men senaste jag blev sur över var Twisted när den blev nerlagd efter en säsong. Och The lying game som blev nerlagd efter två. Båda hade hige cliffhangers på slutet.


Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
 
Jag står inte ut utan nagellack! Känns inte som jag utan nagellack.
 
Och gud vad jag älskar det vita nagellacket! Det gör allt så festligt. Och det blå är snyggare i verkligheten än på bild.
 

Bästa tvålen

| Postat i: Vardag
0
 
Första gången jag seriöst funderar på att test äta en tvål. Asså den luktar verkligen apelsinchoklad!
Funderar nästan på att bunkra... Fast det är ju dumt att bunkra här då jag inte ens har plats. Vilket är synd så jag aldrig vill ha någon annan tvål någonsin!

Börjat se på två nya serier

| Postat i: Serier
1
Som jag har skrivit tidigare så har jag svårt att börja se på nya serier. Så nyligen då jag har sett klart på de flesta så var jag tvingen att börja. Jag började se på Ugly Betty och Modern Family och jag älskar båda! Har sträck sett 5 säsonger av Modern Family. Och jag känner att jag kan säga det med gått samvete då jag ofta har det på när jag gör andra saker som att städa. Och jag har städat en hel del.
 
Jag borde bli bättre att börja se på serier. Jag har typ 20 serier som går på tv nu men de tar ju så lång tid. Man behöver äldre serier med hela säsonger man kan se på. Annars har jag inget sällskap när jag diskar!
 
 

De sista galoppbilderna

| Postat i: Foto: Häst
0