Helt underbart

| Postat i: Foto: Natur, Tankar
1
Den hör hösten har jag mått rätt så dåligt nästan konstant. Trött hudvärk halsont. Jag har knappt kunnat gå upp på morgonen. Halsont varje morgon och varit så sjukt trött att jag inte velat gå upp på morgonen. Har legat i sängen till tio och då tvingat mig själv uppför frukost. Jag har nästan levt på alvedon i veckor. För jag har jätte lätt fått huvudvärk. Jag brukar aldrig ha huvudvärk. Ibland har jag velat lägga mig ner och gråta. Det blev liksom för mycket med att försöka orka med skola när man hela tiden kände sig trött och hängig. Så jag som undviker att gå till doktorn att all cost släpade mig dit och de tog blodprov. Vilket är sjukt obehagligt by the way.
 
Och gissa vad?  Järn och D vitamin brist! Kändes så skönt att få bekräftat att jag inte bara inbillar mig saker. Och bara efter ett par dagar känner jag mig så mycket piggare! Jag är dock inte helt säker på om det är placebo effekt eller att det faktiskt hjälper med pillrena. Men ja jag känner mig så mycket bättre! Jag vaknar pigg och utvilad på morgonen och två dagar i rad har jag varit uppe tidigt och faktiskt gjort saker! Inte bara legat och hatat mitt liv i ett par timmar varje morgon. Och det är lika så resten av dagen. Inte alls lika trött utan mera energirik i övrigt också! Jag orkar sitta med lite skolarbete eller fixa saker. Utan att bara vela sova.
 
Så jag hoppas det här håller i sig. Skulle vara guldvärt att få ha energi igen. Att vela göra annat än att sova hela tiden.
 
Om bara mina nagelproblem ville lösa sig skulle allt vara perfekt ;)
 

Fog

| Postat i: Foto: Natur
1
Ett par bilder från igår. På den understa bilden kan man verkligen se en dimmvägg till vänster. Genom den tjocka dimman såg man inte många meter. Typ en. Men över andra delen av sjön var det bara lite.
 

Skolkade lite idag från städning för att se en vän. Kändes skönt att göra något förutom att städa och plugga.

Toenails

| Postat i: Vardag
1
 
Nu när jag inte kan ha nagellack pga av mina hemska naglar och nagelband. Så bestämde mig för att ha lite kul med tånaglarna. Ingen annan ser ju nu på vintern ;)

George Orwell

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
 
Självklart tog jag den tunnaste av de fem böckerna först. På lite under hundra sidor tog den ju inte så lång tid att läsa.
 
Orwell är ett geni. Boken som handlar om hur djur på en gård gör revoultion mot människan som äger gården. Boken är egentlifen en allegori för hur utvecklingen var i Sovjetunionen.
 
Och man fångas verkligen när man läser den, då den på något sätt känns så verklig. Då utvecklingen mot diktatur smyger sig på och hur djuren blir manipulerade. Allt under tron att de är fri medan de i ställer lockas in i ett värre slaveri än innan,

Rise and Shine

| Postat i: Foto: Landskap
0
 
Vaknade före halv åtta och utanför fönstret var det dimma och att solen lyste i horisonten. Så även om jag var trött tåg jag på mig skor och vinterjacka över mina somvkläder och gav mig ut. Tänkte att jag inte skulle vara borta så länge men det blev över en timmes fotograferande och en liten prmenad innan jag var tillbaka hemma. Tror jag fick flera riktigt nice bilder!
 
Inte ett helt fel sätt att starta dagen på. Nu ska jag till centrum och köpa en hårddisk jag behöver verkligen en som backup till alla mina bilder.

Mmmm....

| Postat i: Vardag
1
 
Japp firar lite. Har ändå ingen diciplin för tillfället så fuck that vi tar det sen.
 
Och jag behöver. Två spindlar och pga tvättmskinen har jag en stor pöl på golvet. Den är kvar har inte orkat torka upp det..
 
Så det är väl det jag måste göra nu. Kan inte låta den vara kvar även om jag har godlust.

Avklarat!

| Postat i: Foto: Natt
0
Tog bilden när ett tåg åkte förbi. Tyckte det blev så snyggt!
 

Sista tentan är över!! Klarade jag den inte blir jag riktigt förvånad! Kändes riktigt bra när jag skrev den. Förra gången jag skrev den var den helt crazy (Omtentan som var senast var totally crazy och hade helt random frågor. Den var inte ens med som exampel tenta på äldre tentor och den var en av två tentor som finns på dn här kursen så har en känsla av att ingen klarade den) men denna kändes som det var relevanta saker och saker som man förväntade sig. 
 
Så nu är jag "fri" ett tag. Snarare så att jag kommer använda tiden åt att städa och fixa lite skolsaker.
 
Men städning gör mig lycklig. Menar det är inte kul att leva när saker är i oordning och när man just nu har på sig det sista rena paret strumpor... Så allt ska tvättas! ALLT! TVÄTT!
 
Men jag ska imorgon belöna mig själv och köpa en ny hårddisk! Jag måste ha två just in case!
 
 

The Big Blue

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 

Fifteen Percent

| Postat i: Foto: Djur
0
 

Biblioteket

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die, Vardag
0
Bestämde mig för att komma igång på morgonen att gå till biblioteket och låna ett par böcker för att komma i gång lite innan jag började plugga. Liksm komma ut lite och väcka mig själv. Självklart tänkte jag inte på att det var lördag (kom igen det är ju tenta dagar alla dagar är ju same spelar roll om det är vardag eller inte) så fick vänta 20 minuter. Men tydligen hade någon speciel thing going on så var faktiskt rätt mycket folk där + att de erbjöd en gratis tygkasse om man lånade fem böcker. Så lika bra att göra det! Gratis är gott!
 
Min nya vackra kasse
 
Jag som ville läsa sista Jane Austen boken Northanger Abbey fick bli besviken då den var utlånad. Men tog en random från listan Tess av d'Urberville. Tyvärr krånglade jag till det för bibliotikarien som var tvungen att hömta den från magasinet. Tog lång tid och när hon kom var det en sliten gammal bok. Gick inte ens att låna vanliga vägen fick be dem låna den separat. Jag undrar hur länge den har legat där nere i magasinet och samlat damm. Undrar verkligen när den senast var lånad.
 
 
 
För att inte störa mer så letade jag upp några andra på listan som jag kunde hitta enkelt. Lättare sakt än gjort. Moment 22 gick enkelt och Orwells djurframen. Men seadn blev det problem endare fanns de inte eller var alldeles för tjocka så att det skulle kännas sjukt löjligt att låna den + 4 andra böcker. Efter en hel del letande gav jag upp och lånade svindlande höjder som jag helt ärligt tycker verkar dålig. Men den fanns och det blev inge krångel. Och så hittade jag Den store Gatsby. Kankse är bra. Tog lite längre än väntat men jag gick hem med fem böcker och en splitter ny kasse!
 
Tryck 1959. Men måste säga att de äldre böckerna är mycket finare än nya!
 
Hinner knappast läsa allt detta på en månad med allt pluggande, men det är ju enkelt att låna om via internet!

All of me

| Postat i: Foto: Natt
0
 

Tentan gjord

| Postat i: Vardag
0
Tentan avklarad. Trots att jag såklart fick salen längst bort på campus, blev tvungen att skriva tenta i en föreläsningssal och att bordet bredvid mig inte fanns och jag fick aldeles för lite plats, så gick det väl okej. Jag tog det lugnt och gjorde mitt bästa. Gör man sitt bästa kan man inte göra mera.
 
Så bara att hoppas att man gjorde tillräckligt bra ifrån sig att man klarar sig. Men den här är typ den svåraste tentan man kommer ha på hela utbildningen så den ör könd för att många måste göra den på flera försök. Om jag inte tog den idag så tar jag den definitivt efter jul!
 
Men om jag får noll på poäng hoppar jag fan av skiten...
 
Men jag borde få mera än noll. Asså så dålig är jag inte på matte.

Dagen D

| Postat i: Vardag
0
 
Japp imorgron klockan 2 börjar tentan... Bara att köra på.

What's going on in that beautiful mind?

| Postat i: Foto: Natur
1
 

Ni får i alla fall en bild

| Postat i: Foto: Natur
0
 

Japp...

| Postat i: Foto: Natur
1
 
Gissa vad? Japp jag har pluggat idag med. Kommer inte bli så mycket roligare uppdateringar tills nästa onsdag då jag har den sista min anra och sista tenta för den här gången.
 
Men måste säga att jag verkligen gillar bilden :) Dimma är så tacksamt att fota!

Huvudvärk

| Postat i: Foto: Blommor
0
 
Kan min kropp bara sluta...

Plugga lite till

| Postat i: Vardag
0
 
Ibland förjänar man när man pluggar Envarre! Specillt när allt inte känns lika hopplöst längre. Förut när jag försökte med en tenta uppgift var min tanke - Vad sjutton är de här och vad vill de att jag ska göra? Nu är tanken okej det är den här metoden jag ska använda, hmmm, kan det vara så här jag ska börja.
 
Ja ni förstår. Mils skillnad. Så är mera motiverad till att hålla på också såklart när det faktiskt börjar kännas som man faktiskt i alla fall har en chans att klara tentan. Imorgon ska jag försöka banka in lite teori.
 
Och seriöst jag borde ta flera blder med min ipad. Kameran är ju inte alls illa!

"Gratis" inträde på museer

| Postat i: Tankar
0
 
Min första tanke är Yes! Gud va kul. Som en historienörd som bor i Stockholm så är det ju jätte trevligt för mig. Jag kan kolla in alla utställningar som kommer upp utan att betala ett dugg. Super! MEN...
 
Nästan alla gratis museer ligger just i Stockholm. Hur mycket nytta har verkligen resten av landet? Är man i Stockholm och är det något man verkligen vill se så är det ju bara att betala. Går man en gång är det inte direkt någon större kostnad. Och turister? Är väl samma för dem är dte någonting man verkligen vill se så betalar man väl. Det är inte så att det kostar 1000 kr att gå in och ofta är dte gratis när man är under 18. Det känns som om det är få som kommer ha någon större nytta av det här förslaget. Utom såklart Stockholm... Ursäkta men ibland verkar stockholmare tro att Sverigie bara kretsar kring dem. Så nej helt ärligt tycker jag inte att alla ska vara med och betala för att flera Stockholmare ska kunna gå på museeum. Speciellt inte nu när finansminstern säger att ladorna är tomma i ena sekunden och i andra att vi ska lägga 80 miljoner per år på kultur. Helt ärligt om våra finanser är så såliga tycker jag att de borde investeras för att stimulera tillväxten i Sverige i så fall. Inte för att jag tror ett dugg på hennes finansanalys, men undrar varför hon miskrediterar sig själv. Jag menar det ser ju inte alls bra ut att satsa på kultur samtidigt man säger att landet är fattigt. Det rimmar liksom inte. Speciellt när de samtidigt höjer skatterna. Detta är ingen satsning för att vi ska försöka få ut någonting annat. Utan bara att folk ska få gå gratis på museeum. Thats it.
 
Andra saker som de rödgröna kritiserade så hårt som sänkt arbetsgivar avgift för unga eller RUT var i alla fall till för att försöka skapa jobb eller att få arbetsgivare att vilja anställa flera unga.
 
Så nej även om jag själv kommer att gå mer på museeum pga detta så tycker jag att det är ett dåligt förslag.

...

| Postat i: Foto: Häst
0
 
Har dålig uppdatering då mitt huvud orkar inte med mera än matte just nu. Men det går i alla fall framåt. Känns inte lika hopplöst

Trött

| Postat i: Foto: Natur
1
 
 Kännt mig trött på sistone. Kännts som mn kropp är min egen fiende... Men idag vaknade jag första gången utan att ha ont i halsen på veckor. Hoppas det är slut med det och jag får känna mig pigg igen. Hur sjutton annars ska man orka med tentor!?

*Suck*

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Jag hade just en jätte kul upplevelse. Gisss vad? Jag inser efter 7 på kvällen att jag har en obligatorisk lektion imorgon...........
 
Så det är bara och ta tåget till Stockholm och hem igen imorgon. Tur att den inte var 8 på morgonen då hade jag inte ens kunnat komma dit i tid. Perfekt planerat av SJ. Tack!
Men jag får andas och inse läget och släpa mig till tåget imorgon. Inte så mycket annat att göra.

Fail

| Postat i: Foto: Häst
0
 
Glömde nästan bort mina misslyckade galoppbilder. Här får ni några till.

Pluggar

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Sitter inte alls hela dagarna vid köksbordet och pluggar.
 
Men skönt att vara hemma och plugga i alla fall. Har inget annat som distraherar mig.

Serier jag skulle vela se

| Postat i: Serier
1
Är jag den enda som är typ sjukt dålig att faktiskt börja på nya serier? Man kan ju typ bli besviken eller något liknande. Tror det är den anledningen i alla fall. Är faktiskt inte helt säker på varför jag har svårt att börja se på nya serier. Med nya serier menar jag serier jag inte sett sen tidigare. Här är 10 serier jag skulle vela se men int börjat se.
 
1. Orange is the New Black
 
Alla säger ju att den ska vara så jätte bra.Och den verkar ju faktiskt intressant när man läser lite om handlingen. Så borde verkligen se den här.
 
 
 
2. Arrow
 
Vet inte varför men den verkar bra.
 
 
 
3. Atlantis
 
Jag gillar Fantasy. Så why not?
 
 
 
4.Downton Abbey
 
Jag är 100 % säker på att jag kommer älska den när jag väl ser den.
 
 
 
5. Girls
 
Är ju en hyllad tv serie. Och vet inte varför man jag tänker typ sex and the city. Så då kankse den är bra.
 
 
6. Mad Men
 
Man borde se den. Bara för att.
 
 
7. 90210
 
Jag älskar tonårs drama.
 
 
 
8. Homeland
 
Den låter bra när folk pratar om den. Och har en känsla av att den är bra.
 
 
 
9. Modern Family
 
Jag gillar komedi serier.
 
 
 
10. Suits
 
 Har ingen aning om vad den handlar om.
 
Jag tänkte köra värsta motiveringarna. Men inser finns typ inga motiveringar bakom man vill se saker. Ändare verkar de bra eller dåliga.
 

2 Nagelbloggar

| Postat i: Tips
0
Hittat två engelska nagelbloggar som jag tycker folk borde se.
 
http://www.thenailasaurus.com/
http://www.chalkboardnails.com/
 
Riktigt bra och har ett ton av insperation!
 
 

Önskelista Foto

| Postat i: Blogglistor
0
Blåsbälg
 
Jag har damm på sensorn. Kankse borde fixa detta.
 
Macroobjektiv
 
Finns det något bättre än macro fotografering?  Hon har verkligen inspererat mig! Hon tar verkligen sjukt snygga macrobilder! Varje gång jag går in på bloggen vill jag bara gå in och beställa ett macro objektiv!
 
Fjärrutlösare
 
Vore bra till självporträtt och när man ska ta långa sluta tider. Denna vore nice.
 
Externblixt
 
Resultaten här talar för sig själva.  Vore inte en extern blixt riktigt coolt att ha!
 
Kameraväska
 
Är jag den enda som tycker att en kameraväska som inte ser ut som kameraväska vore sjukt praktisk? Att liksom ha med den i smyg. Och kunna ta med den på stan utan att kameran är i vägen. Den här är sjukt snygg.
 

Throwback Kroatien V

| Postat i: Foto: Resor
0
 

Say Something

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 

Spiderweb

| Postat i: Foto: Natur
1
 
Det blir väldigt mycket naturbilder. Men det är det jag har tid att fota.

Jane Austen

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 

Nu har jag läst den sista boken av Jane Austen på listan. Hon har hela fyra böcker med på listan. Den enda som har fler böcker på listan är Charles Dickens. Och med Förnuft och Känsla så har jag fem av hennes sex böcker.
 
Förnuft och Känsla
Stolthet och Fördom
Mansfield Park
Emma
Northanger Abbey
Övertalning
 
Mansfield Park och Northanger Abbey är de jag inte är med på listan och Northanger Abbey är boken jag ännu inte läst. Kankse får göra ett undantag från listan och läsa den. Men känner för att läsa något annat först. Ska låna en ny bok efter tenorna.
 
Och hur var boken? Bra. Jag  gillar hennes skrivstil. Men gillar de andra böckerna mera. Tycker deras handlingar är bättre men den var mysig att läsa. Men håller inte med om att den borde vara hennes näst mest kända verk.
 
1 Pride and Prejudice – Jane Austen

2 The Lord of the Rings – JRR Tolkien

3 Jane Eyre – Charlotte Bronte

4 Harry Potter series – JK Rowling

5 To Kill a Mockingbird – Harper Lee

6 The Bible

7 Wuthering Heights – Emily Bronte

8 Nineteen Eighty Four – George Orwell

9 His Dark Materials – Philip Pullman

10 Great Expectations – Charles Dickens

11 Little Women – Louisa M Alcott

12 Tess of the D’Urbervilles – Thomas Hardy

13 Catch 22 – Joseph Heller

14 Complete Works of Shakespeare

15 Rebecca – Daphne Du Maurier

16 The Hobbit – JRR Tolkien

17 Birdsong – Sebastian Faulk

18 Catcher in the Rye – JD Salinger

19 The Time Traveler’s Wife – Audrey Niffenegger

20 Middlemarch – George Eliot

21 Gone With The Wind – Margaret Mitchell

22 The Great Gatsby – F Scott Fitzgerald

24 War and Peace – Leo Tolstoy

25 The Hitch Hiker’s Guide to the Galaxy – Douglas Adams

27 Crime and Punishment – Fyodor Dostoyevsky

28 Grapes of Wrath – John Steinbeck

29 Alice in Wonderland – Lewis Caroll

30 The Wind in the Willows – Kenneth Grahame

31. Anna Karenina – Leo Tolstoy

32 David Copperfield – Charles Dickens

33 Chronicles of Narnia – CS Lewis

34 Emma -Jane Austen

35 Persuasion – Jane Austen

36 The Lion, The Witch and the Wardrobe – CS Lewis

37 The Kite Runner – Khaled Hosseini

38 Captain Corelli’s Mandolin – Louis De Bernieres

39 Memoirs of a Geisha – Arthur Golden

40 Winnie the Pooh – A.A. Milne

41 Animal Farm – George Orwell

42 The Da Vinci Code – Dan Brown

43 One Hundred Years of Solitude – Gabriel Garcia Marquez

44 A Prayer for Owen Meaney – John Irving

45 The Woman in White – Wilkie Collins

46 Anne of Green Gables – LM Montgomery

47 Far From The Madding Crowd – Thomas Hardy

48 The Handmaid’s Tale – Margaret Atwood

49 Lord of the Flies – William Golding

50 Atonement – Ian McEwan

51 Life of Pi – Yann Martel

52 Dune – Frank Herbert

53 Cold Comfort Farm – Stella Gibbons

54 Sense and Sensibility – Jane Austen

55 A Suitable Boy – Vikram Seth

56 The Shadow of the Wind – Carlos Ruiz Zafon

57 A Tale Of Two Cities – Charles Dickens

58 Brave New World – Aldous Huxley

59 The Curious Incident of the Dog in the Night-time – Mark Haddon

60 Love In The Time Of Cholera – Gabriel Garcia Marquez

61 Of Mice and Men – John Steinbeck

62 Lolita – Vladimir Nabokov

63 The Secret History – Donna Tartt

64 The Lovely Bones – Alice Sebold

65 Count of Monte Cristo – Alexandre Dumas

66 On the Road – Jack Kerouac

67 Jude the Obscure – Thomas Hardy

68 Bridget Jones’s Diary – Helen Fielding

69 Midnight’s Children – Salman Rushdie

70 Moby Dick – Herman Melville

71 Oliver Twist – Charles Dickens

72 Dracula – Bram Stoker

73 The Secret Garden – Frances Hodgson Burnett

74 Notes From A Small Island – Bill Bryson

75 Ulysses – James Joyce

76 The Inferno – Dante

77 Swallows and Amazons – Arthur Ransome

78 Germinal – Emile Zola

79 Vanity Fair – William Makepeace Thackeray

80 Possession – AS Byatt

81 A Christmas Carol – Charles Dickens

82 Cloud Atlas – David Mitchell

83 The Color Purple – Alice Walker

84 The Remains of the Day – Kazuo Ishiguro

85 Madame Bovary – Gustave Flaubert

86 A Fine Balance – Rohinton Mistry

87 Charlotte’s Web – E.B. White

88 The Five People You Meet In Heaven – Mitch Albom

89 Adventures of Sherlock Holmes – Sir Arthur Conan Doyle

90 The Faraway Tree Collection – Enid Blyton

91 Heart of Darkness – Joseph Conrad

92 The Little Prince – Antoine De Saint-Exupery (In French)

93 The Wasp Factory – Iain Banks

94 Watership Down – Richard Adams

95 A Confederacy of Dunces – John Kennedy Toole

96 A Town Like Alice – Nevil Shute

97 The Three Musketeers – Alexandre Dumas

98 Hamlet – William Shakespeare

99 Charlie and the Chocolate Factory – Roald Dahl

100 Les Miserables – Victor Hugo
 
16 / 100 (99 tänker fortfarande inte läsa bibeln)

The Full Moon

| Postat i: Foto: Natt
0
 
Var ut med kameran för andra gången idag. Måste säga att jag har ett väldigt krångligt stativ.
 
Nu sitter jag med en kopp te och skriver lite på en rapport till skolan,

Throwback Kroatien IV

| Postat i: Foto: Resor
0
 

Höst

| Postat i: Foto: Natur, Tankar
0
 
Är jag den enda som hatar hösten? Och tror all som säger att de gillar hösten bara ljuger. Överallt på bloggar skrivs det om "mysiga" tröjor, varma drycker och fina färger.
 
Vem bryr sig om lövens färg? De är typ fina en dag innan de blir bruna och faller av i vilket fall som helst. Och det är aldeles för mörkt och kallt för att njuta av dem hur som helst. Att man klär på sig allt man äger innan man går utanför dörren är inte mysigt. Inte ens lite. Och så vet man att allt bara blir mörkare och kallare för varenda dag som går. Och någon tycker denna årstid är posetiv?
Även om jag erkänner att jag gillar att tända ett doftljus och dricka en kopp te så kan jag göra det även på sommaren om jag vill.
 
Så nej. Hösten är int så mysig som alla på står. De dagar de ens är fint väder så har mna ett ton av sklsaker som ska göras så man änå inte kan njuta av det.
Så jag skulle inte säga nej till en årstid året runt.
 
Och är egentligen inte hösten värre än vintern? Nu är det ju evigheter till våren och allt blir bara värre månader framöver.

Ljuskälla

| Postat i: Tips
2
 
Tagna nästan samtidigt den översta med en lampa som ljuskälla och den undre med fönsterljus.
 
Tyckte detta var ett bra exempel på hur viktigt ljus är för bilder. Så alltid när du tar bilder se vad som ger ett bra ljus! Olika ljus ger olika reslutat!

Finally!

| Postat i: Random
1
 
Äntligen tog jag mig tid att fixa ordning på alla mina bilder. Har kategoriserat allt. Förr låg alla bara i huller om buller och jag hittade inga bilder om jag behövde några.

My Guilty Pleasure

| Postat i: Vardag
0
 
Det var detta som fick följa med mig hem igår. Kunde inte stå emot jackan! Och nya vinter skor behövde jag. Och vem behöver inte typ alltid underkläder? Så två bher och 6 par trosor... Det var rea!

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
2
 
Efter att ha haft problem med mina nagelband lät jag nagellacket ligga på hyllan ett tag. Well borde nog ha låtit det ligga där lite längre. Trodde det skulle gå bra. Vissa var bättre men inte alla. Men tänker nog strunta i det jag vill ha nagellack! Känns inte som jag utan nagellack. Och jag har länge velat testa denna. Mitt enda Ciaté nagellack i den perfekta gröna nyansen Palm tree. Den perfekta gröna nyansen är sjukt svårt att hitta! Och ett jätte + för detta nagellack att det täckte perfekt efter 2 lager!

Throwback Kroatien III

| Postat i: Foto: Resor
0
 

Shoppingrunda

| Postat i: Foto: Natur
1
 
Blev en välbehövlig shoppingrunda idag. Kändes riktigt nice. Kände att det var saker jag behövde! Så då är det okej att slösa pengar!

Saker

| Postat i: Foto: Natur
1
 
Känns bättre. Har gjort saker och det är ett framsteg

Drops

| Postat i: Foto: Natur
0
 

100 saker jag älskar # 6 - Böcker!

| Postat i: Blogglistor
0
 
Ända sedan jag var liten har jag älskat att läsa. Mamma brukade köpa åt mig på second hand så jag har hur många ungdomsböcker som helst hemma. Väldigt många hästböcker konstigt nog. Eller inte. Jag brukade läsa varje kväll när jag blev mindre men slutade med vanan när jag började gymnasiet. Tror nog att när det blev mera pluggande så blev det mindre lösning bara för nöjes skull. Och det är synd! Det är ju bara nu på senare tid jag börjat försöka ta upp vanan igen. Jag hoppas att när jag slutar att plugga att jag kommer börja läsa mera. Och det tror jag. Det är när man redan läser så mycket på dagarna blir det inte lika naturligt att man vill läsa mera på något vis.
 
 

Serier del 13

| Postat i: Serier
0
Csi Miami
 
En serie jag verkligen älskade! Nästan lika bra som orginalet. Tycker den också blev bättre ju längre den på gick. Både för att fallen blev bättre men också karaktärerna blev bättre. Gillade inte Speed alls så Ryan var verkligen mycket bättre. Så tråkigt när den lades ner efter 10 säsonger. Hade verkligen kunnat se flera. Men måste säga att Horatio är en bra karaktär! Solglasögonen! De gör de mesta.

24
 
Om man gillar actionserier så borde man inte missa denna. Den är också rätt unik då varje säsong är 24 avsnitt och varje avsnitt ska föreställa en timme i serien. Alltså vad som händer i serien ska föreställa ett dygn. Tycker det var en väldigt cool idé! Men kan ju bli lite långdragen då de ändå måste fylla 24 avsnitt av händelser som ska vara under en dag. Seriens huvudperson Jack Bauer måste nog nästan vara en tragiskaste huvudkaraktären någonsin. Men måste säga det var något som fick mig att se genom alla 9 säsonger. Gillade den nya säsongen som kom ut ett par efter den åttonde. Den hade bara 12 avsnitt så det var inte lika långdragen.

True blood
 
Kan erkänna var smått besatt först och såg 4 säsonger på någon vecka. Men tyckte den bara blev sämre. Tror det var femte som var den sämsta. Sen den sista var en aning bättre. Men det var nog de två första säsongerna som var de bästa. + för Alexander Skarsgård!

Like Rain

| Postat i: Foto: Natur
1
 
Är bara nere... Känns som jag får panik. Ska ta det lungt en dag. Imorgon ska jag ta tag i allt igen.

Throwback Kroatien II

| Postat i: Foto: Resor
1
back
 

Halvsjuk

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Är så trött på livet. Är hela tiden halvsjuk. Vaknar upp varenda morgon med halsont och lätt illamående. Så är halvsjuk men det går typ över så jag är inte sjuk? Men jag blir trött av detta men inte så trött att jag har en ursäkt att ligga kvar i sängen.
 
Hjälper inte när det verkligen har blivit höst. Höst är inte så kul som folk vill få det till.