Skolan Börjar!

| Postat i: Foto: Djur, Tankar
1
 
I morgon börjar ett nytt skolår. Kan knappt tro det ä sant. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös. Allt verkar så svårt och jag måste verkligen klara mig nu! Måste!
 
Men det är svårt. Blir man nervös och stressad pluggar man inte alls lika bra för man mår helt enkelt sämre. Men hur slutar man bli nervös och stressad? Har varit så sjukt taggad tidigare på alla kurser! Tror faktiskt det ska bli riktigt kul! Har bara sett fram emot allt nytt jag ska lära mig. Men ju mer det närmar sig desto mindre taggad blir jag och ju mer stressad. Är väl förberedd har redan gått igenom de första kapitlen i varje kurs. Och om jag redan börjat så borde jag inte hamna efter.
 
Men jag är ändå så nervös för att hamna efter. Och hamnar man efter hinner man inte plugga i kapp och så klarar man inte tentan. Och klarar man inte tentan? Well PANIC!
 
Men sitter jag så här kommer jag definitivt hamna efter! Japp perfect! Måste lugna ner mig till i morgon hur ska det annars gå?

Fyndade lite böcker!

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
1
 
Kunde inte låta bli att fynda lite totally awesome böcker!
 
Hittade Krig och Fred som inte var med på bilden. Det kändes bra då det nog är en bra bok att ha hemma tills man ska läsa den. Den kan nog ta ett tag och manslipper en deadline!
 
Sedan kunde jag inte låta bli att köpa de på bilden! Speciellt glad över the Vampire Diaries som jag verkligen vill läsa. Men Alkemisten, Flickan från ovan och Bärnstenskikaren var också väldigt bra köp! Alla tre är böcker som jaag kört ska vara väldigt bra. Alkemisten är bland de mest sålda böckerna i världen!
 
Så jag är riktigt nöjd! Så taggad på att läsa!

Ingen mjukstart här inte !

| Postat i: Vardag
1


Lika bra att börja nu innan skolan börjar så är man väl förberedd. Och detta inlägg skrevs bara lite för att prokrastinera. 

Och min slutsats är att jag hatar matte och fysik kanske inte är så illa. 

Bilder

| Postat i: Foto: Blommor
0
 
Jag bara "jag har inga bilder att publicera jag måste ut och fota nya". Eller inte. Nu för tiden måste jag gå igenom och radera bilder då det inte går att ha kvar alla raw bilder. Och insåg hur mycket bilder jag inte ens redigerat! Så har en del att redigera... Och måste nog ta tag i det för seriöst det tar upp så sjukt mycket plats! Gått igenom 7 dagars bilder och redan raderat 11 Gb bilder.

Östermalmsmorden

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Trevlig deckare. Jag gillade hur han berättade historian men den var för förutsägbar. Listade ut vem det var rätt snabbt. Men den var trevlig att läsa och jag kan nog tänka mig att läsa resten av serien. Bara för jag gillade huvudkaraktären. Hade nog gett den en fyra om jag inte kunnat lista ut vem det var men nu får den 2/5.
 
 

Hur man lägger in nya Penslar & Fonter

| Postat i: Tips
0
 Först behöver du något att lägga in. Så helt enkelt sök Free * av vilken av de tre du vill ha. Sedan ltar du på den du vill ha och sedan laddar du ner den.
 
Sedan komemr de hamna som mappar Hämtade filer.
 
Penslar:
 
 
Du ser till att ladda ner det du vill ha. Sedan gårdu helt enektl in i photoshop>penslar>inställningar>läs in penslar och letar sedan upp penslenoch tryck läs in!
 
Fonter:
 
 
Ladda ner och sedan klistarar dubara inden i mappen Fonts. Ni kan se hur man hittar den här över!
 
Så enkelt :)

Wedding Pictures

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 
Inser att jag har bilder kvar att redigera... Asså det existerar 50 saker jag borde göra! Måste börja organisera allt så jag inte glömmer något

Dagens Positiva

| Postat i: Blogglistor, Foto: Blommor
0
 
 • Alla böckerna är inköpta och bara står och väntar på mig!
 • Hade ett peppande samtal med en vän
 • Hon städade också mitt rum en aning x) Man klagar inte xD
 • Tvättid bokad så jag faktiskt tar tag i att tvätta!
 • Och fått enhel del redigerin gjord + jag kom på vad jag kunde göra med alla blommbilder jag hittade!
 • Får en boken såld!
 
Nu ska jag dricka te innan jag ska gå och sälja boken. Sedan ska jag nog ta fram fysiken! Känner mig peppad!

Låt den Rätte Komma In

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Jag gillade boken. Skulle inte kalla den en skräckroman men den var intressant. Den fick mig att bara vilja läsa mera. Väldigt intressant med en vampyr historia sm utspelar sig i en svensk förort. Helt klart en bok jag rekomenderar folk att läsa. Även om jag hade önskat lite flera svar. För det saknade jag nog. Sedan fanns det en sidor story som jag egentligen bara skumläste igen. Men jag förlåter honom för det och ger den 4/5 då jag verkligen gillade att läsa den!
 
 

Hund!

| Postat i: Foto: Djur
0
 
Är inte hundar fruktansvärt söta? Första gången i mitt liv funderar jag faktiskt på att skaffa hund. Kan inte ha hund nu så hur som helst blir det senare i livet. Så vi får se. Men vore det inte så mysigt med en liten hund?

:(

| Postat i: Foto: Övrigt
2
 
Gud vad mitt liv är oorganiserat.... Asså...
 
Jag sover alldeles för sent och går upp alldeles för sent. Det gör mig helt knäpp! Det gör så att jag blir så trött hela dagen och då jag inte har någon skola att faktiskt gå till så har jag inga måsten och det gör mig lat. Och jag hatar att känna mig lat! Missade till och med min tvättid....
 
Så från och med idag är det skärpning! Nu ska jag fan sova före tie!! Annars kommer jag aldrig att få någon bra sömn!

Muminmammans Magic Potion

| Postat i: Vardag
0
 
När jag var i Finland kunde jag inte låta bli att få med mig dessa teer hem! Menar Toffee! Jag vill testa! Sedan så var ju mumin teet så himla sött! Lösteet eller Muminmammans magic potion består avsvart te med rabarber och jordgubb. Påsteet var Rooibos av smakerna Jordgubbsmilkshake, Chokladtårta, Citronostkaka och Banan &
Vanilj! Hur kunde jag inte ta med mig detta hem!

Glasbruket

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Blev riktigt nyfiken på denna isländska deckare. Menar isländsk deckare? Kom igen! Och den var trevlig att läsa men rätt tråkig som deckare. Tycker inte den var så mycket deckare som bara tragiskt drama.
 
Trevlig att läsa och egentligen inte dåligt skriven. Faktiskt bra skriven men jag gillade inte hur historian utvecklade sig. Så därför får den bara 2/5 men kan tänka mig att försöka läsa nästa bok i serien.

Bästa Serierna just nu

| Postat i: Serier
1
 
Är jag den enda vars favorit serier ändras rättofta? Eller favorit och favorit utan serier som man för tillfället bara älskar extra mycket förtillfället!
 
Rizzoli and Isles - En serie som växer på mig. En av mina absolut favorit polis serier.
The Mindy Project - Det är något med den här serien som jag bara älskar! Tror det är Mindy. Asså hennes personlighet. Blivit lite av min förebild!
Finding Carter - Tycker seiren har ett intressant story och den är sjukt spännande! Och så glad när den blev förnyad för en tredjesäsong som börjar i höst! Det har aldrig hänt förutom PLL jag är så taggad på en serie!
Chasing Life - Så sorlig och fin serie! Ser fram emot varje avsnitt!
Devious Maids - Så bra serie! Så spännande med alla sina mysterier! Se den!
Jane the Virgin - Var skeptisk först men blev positivt överraskad! Riktigt trevlig serie!
 
 
(Insåg att det bara var serier med kvinnliga huvudroller. Hmmm... Inget jag planerade men kankse är så att jag gillar serier om kvinnor? Inget jag tänkt på men varför inte?)

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
Maybelline - Peach Pie, Essie - Set in Stones
 
Enkelt och så elegant! Tycker ni inte?

35 Böcker?

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
1
 
 
Blev hela tre böcker när jag var borta. Så då är jag plötsligt uppe i 24 böcker! Så får väl försöka komma upp i 35 kankske? För att verkligen utmana mig själv. Vilka böcker ska jag ta och läsa då? Har så mycket böcker att läsa! Det svåra är att välja! 3 vet jag och då är jag uppe i 27. Men jag har lite tankar på vad jag är sugen på.
 
 • Hundra år av Ensamhet L
 • Anna Karenina L
 • Lean in (De tre jag redan planerat)
 • En studie i Rött
 • Greven av Monte Cristo L
 • Guldkompassen L
 • Tjänarinnans berättelse L
 • Män som hatar kvinnor
 • Is everyone hanging out without me?
 • Kalle och Chokladfabriken L
 • Den lilla Prinsen L
L=Lista
 
Skulle jag lyckas med detta skulle jag ha läst halva nästa årets planerade från min lista. Skulle inte vara helt fel! Men är riktigt nyfiken på böckerna! Efter dessa tänker jag nog hur som helst göra en avstickare och läsa en massa korta böcker! Finns en massa klassiker på 200 sidor och under! Så betar man snabbt av en massa klassiker!

Serier del 17

| Postat i: Serier
1

Hart of Dixie

En riktig mysserie. Inget jätte speciellt men jag gillar Rachel Bilson i huvudrollen och jag har en liten crush på Wilson Bethel som spelar Wade. Och jag gillar hela konceptet av serien och jag rekomenderar den!

The Mentalist

Var först ytters tveksam till den men den växte. Mordserie men det är huvudkaraktären Patrick Jane i jakten på mannen som mördade hans fru och barn som gör serien.

 

Monarch of the Glen

Var tvungen att se den! Såg endel på tv när jag var liten när den gick på ettan. Var en serie som hela familjen samlades och såg på. Så bestämde mig för att se den igen. Ingen serie för alla men jag tyckte den var mysig!


Rainbow

| Postat i: Foto: Landskap
0
 
När jag var på väg hem så stannade jag bilen och tog ett par bilder på en regbåge! Älskar när jag själv kör kan jag stanna om jag vill!

100 saker jag älskar # 12 - Doftljus

| Postat i: Blogglistor
0
 
Få saker är bättre än dofljus! Don't you agree?

Lush :(

| Postat i: Vardag
0
 
Lush har svikit mig! Närde nu ska börja sälja en massa nytt så ska de sluta sälja två av mina favoriter! Sweetie Pie och skrubben You Snap the Whip! Båda luktar båda av svarta vinbär. Har bunkrat lite. Men borde köpt upp resten av lagret men blir väldigt mycket pengar på en gång :( Så får vara sparsam med de jag har och hoppas de i alla fall får en värdig ersättare till skrubben som är min favorit till benen! Kan inte överleva utan en bra skrubb till benen!

Veckans Favoriter!

| Postat i: Blogglistor
0
L'oréal - Hello Captain - Gold Leaf, Ciaté - Regatta, Maybelline - Peach Pie, China Glaze - White on White, Maybelline - Teal the Deal, China Glaze - Point Me to the Party, L'oréal - Coachelala
 
Gud vad jag är sugen på att måla naglarna! Har så mycket inspiration!

Travel!

| Postat i: Foto: Blommor
0
 
Ska iväg till Finland och träffa släkt. Men har haft lite tid över att skapa inlägg för alla dagar jag är borta! Så det kommer upp ett inlägg om dagen! Det kommer upp lite av varje som är icke tid relaterat! Älskar icke tidsrelaterat! För sådana inlägg kan man alltid skapa och kasta upp när man ej har tid att blogga!

Uppdaterad Serielista

| Postat i: Serier
1

Serier jag har sett klart:

24

30 rock

Alcatraz

Alias

Ally McBeal

Anna Pihl

Angel

Anger management

Arrested Development

Atlantis

Breaking bad

Buffy the Vampire slayer

The Carrie Diaries

Charmed

Chuck

Cougar town

CSI Miami

CSI New York

Dark Angel

Dawson’s Creek

Desperate Housewives

Dexter

Dirty sexy money

Drop dead diva

Entourage

Friends

Fringe

Full House

Ghost whisperer

Glee

Gossip Girl

H2O just add water

Hart of Dixie

Heroes

House

How i met your mother

Joey

Legend of the seeker

The lying game

The Mentalist

Merlin

Monarch of the Glen

My name is Earl

Nikita

Numb3rs

The Oc

Once upon a time in wonderland

One Tree Hill

Parks and Recreation

Prison break

Private Practice

Ravenswood

Red band Society

Revenge

Sabrina the Teenage Witch

Scrubs

Sex and the city

The sopranos

Stalker

Trophy wife

True blood

Twisted

Ugly Betty

White Collars

Witches of east end

Without a trace

 66

 Serier som jag är up to date with och väntar på kommande avsnitt eller säsonger

2 Broke Girls

Agents of S.H.I.E.L.D.

American dad

Aquarius

Arrow

The Astronaut Wives Club

Awkward

Beauty & the Beast

Between

The big bang theory

Bones

Bron

Brooklyn Nine-Nine

Castle

Chasing Life

Clipped

Community

Criminal minds

CSI Las Vegas

Devious Maids

Episodes

Family guy

Finding Carter

The Flash

The fosters

Fresh off the Boat

Greys Anatomy

Hawaii 5-o

How to get away with murder

Jane the Virgin

The Mindy Project

Modern Family

NCIS

New girl

Once upon a time

Orange is the New Black

The Originals

Pretty Little Liars

Rizzoli & Isles

Sense8

Silicon Valley

South Park

Stitchers

Supernatural

Switched at birth

Teen wolf

Unbreakable Kimmy Schmidt

The Vampire Diaries

The Walking Dead

 Welcome to Sweden

The Whispers

Young and Hungry

 

50

Serier jag försöker se i kapp

American Horror Story

Blue Mountain State

Chicago Fire

Cold Case

Da Vinci’s Demons

Doctor Who

Downton Abbey

Game of thrones

Gilmore Girls

Girls

Greek

House of Lies

The Leftovers

Mad men

Medium

Midsomer Murders

NCIS LA

Parenthood

Person of interest

The Practice

Six feet under

Sleepy Hollow

Suits

The White Queen

The Wire

 22

 

Serier jag inte såg klart

Black Sails

The Bridge

Camelot

In Plain Sight

Lost

Rome

The Office

The Secret Circle

Touched by an angel

Two and a half men

Twin peaks

Veronica mars

Weeds


Upptäckte att jag inte postat en serielista på evigheter så ni får den! Har skett en heldl förändringar!


Måstesluta Köpa Böcker!

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
1
Kan inte motstå billiga böcker...
 
Men om man kan få böcker så billigt hur kan man säga nej? Pocket 2 kr och de hårda 20 kr. Tycker 20 kr är i det högsta laget men när man verkligen hittar klassiker som man kan ha kvar hur länge som helst? Speciellt om de är riktigt snygga och du är sjukt sugen på att läsa dem? Ja varför inte! Kom igen nya kostar de ju över 100 styck! Tänkte faktiskt visa upp mina bok köp.
 
Hade nog lite extra tur då de stod en massa ouppackade böcker där jag hittade dessa guldkorn! Gäller att vara ute i tid!
 
Greven av Monte Cristo båda böckerna - Alexandre Dumas
Tsarens Kurir - Jules Verne
En Studie i Rött - Sir Arthur Conan Doyle
 
Hur underbara är inte Greven av Mote Cristo böckerna och Sherlock holmes böckerna!? Så fina och i bra skick!
 
Dagens bästa köp!
 
 
I högen finns (Ni får inga författare)
 
Jakten på Röda Oktober
Nordens Herrar
Infiltratören
Mordet på Harriet Krohn
Centurion
Dicte - Självrisk
Paganinikontraktet
Villospår
Flygande Holländaren
Digging to America
Populärmusik från Vittula
Och de Brände Tistlarna
Kafka på Stranden
Morfar skrev inga Memoarer
1977
Grottbjörnens folk
Skadad
Giraffens Tårar
Attentat
Kamrat Mördare
Rödhake
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och Försvann
Harrys Sång
Stjärnskådaren
Stjärnor utan svindel
Vattenmelonen
Den Gröna Milen
Sprängaren
Northanger Abbey
Champange Führern
Svärdet i Stenen
 
Har en hel del att läsa nu!

Colour of the Day - ABC Challange - G

| Postat i: Colour of the Day
0
 Essie - Ballet Slippers, L'oréal - Gold Leaf
 
Är inte Gold Leaf det snyggaste nagellacket någonsin!? Asså SÅ SJUKT SNYGGT! + Det håller riktigt bra!

The Casual Vacancy

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
2
 
 
The Casual Vacancy är första boken som J. K. Rowling skrev efter Harry Potter serien. Så självklart var jag tvungen att läsa den! Den har inte fått den bästa kritiken så jag var lite skeptisk till om den skulle vara bra eller dålig. Men jag blev positivt överraskad! Jag gillade den verkligen!
 
Den var sjukt annorlunda än Harry potter men jag tycker att hur hon beskriver omgivningar är liknande. Boken var däremot mycket allvarligare och mycket mörkare. Den hade egentligen väldigt lite handling. Utan boken kretsade kring stadens personer och hon byggde starka personporträtt. De är runt tio personer gissar jag som det kretsar runt och man får i olika delar följa deras tankar och se hur allas öden vävs samman. Det är ingen vacker bild som vävs fram men den känns äkta. Jag gillar det mörka i historien.
 
Så jag struntar i vad andra säger och gillar den!
 
Velade mellan 4 och 5 men då jag faktiskt gillade att läsa den får den högsta betyg!

Känslor jag hatar

| Postat i: Blogglistor, Foto: Blommor
1
 

 • Man tror man har diskat klart allt för kvällen men kommer på man glömt diska matlådan
 • Alla naglar är äntligen lika långa och så går en av
 • Man kommer hem sent och man är riktigt trött och måste tvätta bort smink
 • Man glömmer teet för länge så teet blir beskt
 • Gå ända vägen till köket ska sätta sig och äta ovh kommer på att man glömde något och måste gå tillbaka
 • Få en riktigt bra bild men skärpan är lite off och bilden blir förstörd
 • När man målat naglarna jätte fint och man sedan tar i något så de blir förstörda

Serier del 16

| Postat i: Serier
4

Chuck


Chuck var en serie jag verkligen gillade! En typ humoristisk spionserie! Jag tyckte den höll genom 5 säsonger och hade ett bra slut. En av mina favorit serier! För den hade verkligen något som jag verkligen gillade.

 

 

Cougar town

En humorserie med Courtney Cox och ja den funkar. Den ändrade dock inriktning från att ja vara inriktat på ja Cougar till att inte var det. De funderade till och med på att byta namn på serien. Inte den bästa komedi serien någonsin men den var trevlig att se. Och okej slut. Så varför inte ge denna en chans?

 

 

Glee

Glee... Sjukt bra de första säsongerna. Till tredje riktigt bra! Fyra okej sedan snabbt utför. Visst tyckte de hela tiden har kört lite för mycket kors och tvärs med alla relationer. Och jag är egentligen inte fan av allt sjungande hoppade ofta över sångerna. Men tycker det var en riktigt bra som tonårsdrama serie. Och tycker den verkligen var unik. Liksom den hade ett perspektiv som ingen annan serie haft. Och om t.ex. tolerans. Flera karaktärer som var homosexuella, transsexuella och en som satt i rullstol och flera etniciteter representerade. Finns det ens någon annan serie som har ett så brett urval av karaktärer? I andra serier känns ofta som de kastar in EN karaktär av något av de ovanstående för att de ska se lite bra ut. Så ett bra drama med ett bra budskap. Även om jag nästan alltid skippade sångerna så fanns det mycket intressant kvar att se på. 


100 saker jag älskar # 11 - Listor!

| Postat i: Blogglistor
0
 
Är jag den enda somälskar att göra listor? Jag gör listor för ALLT! Men gör man det vet man vad man borde göra och man glömmer inte lika mycket!
 
 

25 Böcker?

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
1
 
Mitt mål var att läsa 15 böcker i år och har redan läst 20 stycken! Inte klar med 10 från listan men bara två kvar så det tar inte så lång tid. Så funderar på att vara duktig och satsa på 25 böcker i år! 25 böcker om året är 100 böcker på 4 år. Vore inte det något? Så behöver bara läsa 5 stycken till i år och läst över halva av Den Tomma Stolen. Så efter det behövs bara 4 till efter det. Och har en liten aning om vad jag vill läsa. Först är det de två sista jag planerade att läsa från min lista: Anna Karenina och Hundra År av Ensamhet. Då har jag läst 23. De två sista? Den ena lånade jag från biblioteket idag och heter Lean in. 24. Sedan är det tre som jag gärna vill läsa men är inte säker på vilken det blir. En Världsomsegling Under Havet, Män Som Hatar Kvinnor, Historikern eller någon av de andra böckerna jag har. För ska iväg en vecka till Finland och då vill jag såklart inte ha med några biblioteksböcker dit så ska ta med och läsa någon av mina egna. Så vi får se vad jag känner för när jag ska packa! Tycker jag borde hinna läsa dessa innan året är slut kanske till och med hinner någon till!

:)

| Postat i: Foto: Övrigt
1
 
Tyvärr en hel del bilder kvar jag borde redigera... Det tar faktiskt en hel del tid.
 
Men mitt rum börjar bli riktigt fint! Behöver bara förstå hur dammsugaren fungerar... Sedan får jag visa upp resultatet!

Let's Play!

| Postat i: Foto: Människor
1
 
Gud vad mycket det blev att göra! Och gud vad organisering ska vara så svårt!

Fixardag

| Postat i: Foto: Djur
1
 
Har en hel del att göra! Saker ska sortera: ta med till Stockholm, spara på vinden, spara i nya rummet och kastas. Trodde jag skulle ha två dagar på mig att fixa men det blev förkortat så bara att börja.
 
Vissa saker är bara så svåra! Ska man verkligen ha kvar det? Jag har sjukt svårt att slänga saker.