Sista dagen!

| Postat i: Vardag
0Sista dagen på jobbet! Så skönt att det är avklarat! Kände mig riktigt glad för första gången på länge. Jag kunde dessutom sluta tidigare så en del av eftermidagen spenderads i skuggan undet ett äppelträd med en sol som kikade fram. Så härlig eftermiddag! Och i morgon ska jag ordna allt och på söndag kväll åker jag tillbaka till Stockholm!
 
Notera lappen! Jag jobbar ju med de bästa kollegorna man kan önska sig! Får se om jag kommer tillbaka nästa sommar!
 
Och har inte haft något internet sen i tisdags så har inte kunnat blogga!

Okej!

| Postat i: Foto: Stad
0
 
Okej söndag igen...
 
Så nu säger vi så här. Fem nätter fem dagar kvar. En dag är inplanerad med en vän och en blir nog att gå på second hand och leta böcker. Så med lite avbrott i min annars trista dagar. Men lite till bara!

Plans

| Postat i: Foto: Landskap
0
 
Blir det aldrig bra väder? Men tänker nog passa på att sortera saker idag. Redigerings arbete får vänta tills i morgon. Och ska nog göra en del planer. Har en massa saker att planera!

Före & Efter

| Postat i: Före & Efter
0
 

Unstructured

| Postat i: Foto: Djur
1
 
När jag kommer tillbaka till Stockholm tänker jag börja fixa bloggen igen. Har en del saker jag måste fixa och faktiskt börja planera blogginlägg igen. För har mycket inlägg jag vill skriva och en massa bilder att visa. Men är så ostrukturerat att jag inte vet vart jag ska börja.

Tordag

| Postat i: Foto: Djur, Tankar
1
 
 Har kommiten bra bit påvägen med redigeringen med bröllopsbilderna. Men idag blir det paus och jag harett parandra bilder jag måste redigera! Och jag vill hem... 6 dagar kvar med jobb. Sedan är jag fri! Jag längtar me att bara fixa allt i mitt liv som jag stör mig på men inte kan göra någonting åt! Och jag vill plugga igen! Asså jag har varit sjuk och ja nu är det egentligen bara jobbtrötthet som är i vägen. Men just när man ska börja något helt nytt tycker jag tröttheten men redan har är jobbig. Tror jag behöver vara riktigt pigg om jag ska ta tag i mattekursen!
 
Men jag ser verkligen fram emot ett nytt år. Och Jag Ska!

Stressigt

| Postat i: Foto: Natur, Tankar
0
 
Något jag insåg idag var att jag faktiskt gillar när jobbet är stressigt och jag har för mycket att göra! Asså att springa rnt hela dagen och få tänka till vad är viktigast. Prioritera. Hålla 10 saker i huvudet samtidigt och se till att jag inte missar något, ar´tt allt verkligen blir gjort. Och jag älskar känslan när allt sitter och jag klarar att stressa mig igenom en hel dag utan att jag gör konstiga misstag. Utan allt flyter på fast jag gör det snabbare än vanligt!
 
Jag vill helt klart ha ett jobb där jag kan ha fullt upp hela dagarna! Nej jag vill ha ett stressfyllt jobb men mycket ja... jobb! Jag ser fram emot att ha ett riktigt jobb jag faktiskt valt själv! Ni vet efter man pluggat klart. För första gången längtar jag faktiskt!

Porträtt

| Postat i: Foto: Människor
0
 
Jag vill verkligen bli bättre på att fota människor! Detta är en egenskap somverkligen behövs. För det är judet man oftast behöver fota åt andra. Det och djur kanske då. Men mest människor.
 
Så jagmåste trakassera folk mera! Så jag verkligen får öva!

Wedding

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 
Jag har börjat att redigera bilderna och jag är lite feg och börjar med det enkla. Typ detaljer! Håller på att redigera vigseln nu!

10 Saker jag ser fram emot

| Postat i: Blogglistor, Foto: Blommor
0
 
 1. Att jag bara har två veckor kvar på jobbet!
 2. Jag gillar jobbet mn det innebär att jag kommer härifrån! Och det är väl detjag ser fram emot!
 3. Att jag snart åfr komma tillbaka till Stockholm
 4. Och då till en riktigt 120 säng!
 5. Och nu kan jag inreda mitt rum på riktigt
 6. Och städa på riktigt då jag kommer ha en dammsugare också!
 7. När jag får visa bilderna för brudparet
 8. När skolan börjar!
 9. Att skolan börjar med en massa roliga kurser (Okej bara två första perioden)
 10. Att få komma in i rutinerna igen. Jag saknar det så! Ska bli så kul med ett nytt år!

Colour of the Day - ABC Challange - F

| Postat i: Colour of the Day
0
Flormar - Baby Blue, H&M - Free Your Mind
 
Får bli den sista på F. För denna var helt jäkla perfekt! Älskade den! Kommer garanterat ha denna fler gånger! Älskar den så mycket!

Soon a New Week

| Postat i: Foto: Stad
1
 
Bara två veckor kvar på jobbet. Sedan kan jag åka tillbaka till Stockholm! Jag är så taggad på att vara tillbaka till Stockholm och faktiskt börja livet igen. Nu känns det som det står stilla och går ingenstans. Eller ju bakåt. Jag vill bör jag gå framåt igen!

Around the World in 80 Days

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
 
Den var trevlig. Den var liksom en trevlig äventyrs bok. Jules Verne är ju en författare som var bland den första som skrev i äventyrs genren. Ser fram emot att läsa flera böcker av honom!
 
 Jag är generös då jag verkligen gillade att läsa den så den får 5/5 arsenik!

Dagen

| Postat i: Vardag
0
 
Bakade idag för att litesenare på dagen fika med lite släkt. Litet mini firande att jag fyllt 21. Inte helt fel! Var väldigt trevligt!

Skrubb!

| Postat i: Vardag
0
 
 
Är jag den enda som som älskar skrubb! Asså jag skrubbar allt. Huden blir så trevlig efter. Här är mina favorit skrubbar alla från Lush!
 
Ocean Salt - Kan användas lite överallt. Speciellt på fötterna och ibland när ansiktet behöver lite extra skrubb.
 
Sugar Scrub - Perfekt för baksidan! Alltså rumpa och lår!
 
You Snap the Whip - Min benskrubb! Mina ben har aldrig varit så lena! Lagon grov.
 
Buffy - Till resten av kroppen! Den är snäll och återfuktande. Så funkar till alla elar som man inte behöver så hårt skrubbande. Som mage armar och bröst.
 
Efter denna behandling så är hela kroppen super len och mjuk!

Fågelbilder

| Postat i: Foto: Djur
0
 

Serier som borde fått fler Säsonger

| Postat i: Serier
1

Alcatraz - Sjukt besviken när den lades när. Jag tyckte den varbra! Förtjänade definitivt mer än en säsong och den slutade med en Cliffhanger!

Angel - Asså trodde någon att detta slut skulle vara okej? Var de höga när de skrev slutet? Nej jag vill ha en till säsong med en massa Spike och inte en stor cliffhanger.

Atlantis - Inte okej! Det märktes att de planerat för en till säsong. Och jag gillade serien. Den var lagom lång och mysig. Och jag vill veta vad som händer sen!

Dark Angel - En intressant serie. Ingen riktig cliffhanger på slutet men hade varit intressant att se vad händer i en till säsong. Fanns så mycket mera de kunde göra med den!

Dirty sexy money - Inte den bästa serien någonsin men jag gillade den. Och slutade också med en STOR Cliffhanger! Ville så gärna veta svaret! Men nix...

Legend of the seeker - Bara jag som tyckte denna var en riktigt bra fantasy serie? Fanns så mycket mera de kunde göra.Två säsonger räckte inte!

The lying game - Man fick aldrig några svar. Jag vill ha svar! OCh kom igen jag gillade serien!

My name is Earl - Asså så sjukt bra komedi serie! Hur vågade de lägga ner den!

Red band Society - Kom igen en så sjukt fin serie! Varför kollade inte FOLK!!!

Trophy wife - Kom igen detta var också en trevlig komedi serie med Malin Åkerman! Varför la ni ned den efter bara en säsong!

Twisted - Bra serie som också lade ner efter en säsong. De hade ju lyckats så bra med en unik och spännande plot. Så sjukt besviken.

Witches of east end - Hur vågade de!? Allvarligt hur??? Asså de kan inte lägga ner med den cliffhangern! Så arg!

The Oc - Den var ju så trevlig! Inga cliffhangers utan e nbra serie som de verkligen borde kunnat få ihop flera säsonger av den!


L'Oréals Överlack!

| Postat i: Vardag
2
L'Oréals lack blir då och då på rea. De vanliga lacken tycker jag inte är något speciellt men deras överlack! My oh my!
 Under My Spell, Coachelala, Hello Captain, Gold Leaf
 

Gold Leaf är en av mina favoriter någonsin! Och jag har ju en del nagellack kan vi ju konstatera!

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
 
Damn... Kude inte fånga färgen! Men jaja...Det var finare i verkligheten

Chasing Cars

| Postat i: Foto: Landskap, Foto: Natur
2
 

Books!

| Postat i: Vardag
1
 
Hittade också två böcker på second hand! Iliaden av Homeros (typ) och Idioten av Fjodor Dostojevskij.Båda ser jag fram emot att läsa! Ser fram emot att i framtiden ha en välfylld bokhylla med en massa klassiker!

Skipping Stones

| Postat i: Foto: Djur
0
 
Jag ärnogfaktiskt srisk nu! Japp bara två veckor! Såfårbörja ta tag i mitt liv nu. Har faktiskt börjat rediger bildernafrån bröllopet nu! Och såhar jag en del ovisade bilder jag vill visa!

Memoirs of a Geisha

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Först var jag väldigt skeptisk. Den kändes mest tragisk i början. Den handlar om en ung flicka som blir såld som nioåring för att bli geisha. Men den blev faktiskt bättre och i slutändan gillade jag den. Den var en intressant bok. 
 
Men läste att den fått en del kritik för att inte vara historiskt korrekt. Så man får nog ta en del med en nypa salt. Men man lärde sig faktiskt en del om geisha kulturen och det var väldigt intressant.
 
4 av 5!

!

| Postat i: Vardag
0
Gud vad jag är dålig på att blogga. Men men. Jag är typ frisk nu i alla fall efter bara två veckor. Men jag vill ändå passa på att visa mina inköp i Stockholm! Är så nöjd!!
 
Rea! Opi - You Are so Outta Lime!, China Glaze - Point Me To The Party, Can I Get An Untz Untz och de andra vet jag inte.
 
Denna underbara necessär i plast! Tycker de i plast är så bra! Om något läcker gör det inget!
Dessa underbara listor! Jag äääälskar listor!
Denna absolut fabulous kalender!!!! Jag är så sjukt nöjd! Exakt en sådan jag velat ha men aldrig hittat!!Asså den är så perfekt och jag är så sjukt taggad att börja skolan!
Plus dessa örhängen var inte så illa.
Och kan inte bestämma om denna resemugg eller kalendern som var dagens bästa köp. Menar är den inte totally awesome? Och båda är i mörkblå min favorit färg!
 
Gud vad jag längtar mig tillbaka till Stockholm! Jag vill bara gräva ner mig i studentlivet! Asså jag gillar egentligen mitt jobb men inte när jag är sjuk, skär mig på kartong (asså papercuts på kartong gör så sjukt ont! Tror jag kommer få ett ärr på fingret efter ett av dem), och kan inte ens bo i huset... Nej ser fram emot att kunna ha min vanliga rutiner och verkligen börja mitt liv igen.
 

Böcker jag läst hitills i år!

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
1
 1. Svindlande Höjder
 2. Räddaren i nöden
 3. Unga kvinnor
 4. Tidresenärens hustru
 5. Vredens Druvor Utbytt mot Rebecca
 6. Anna Karenina
 7. En Geishas Memoarer
 8. Hundra år av Ensamhet
 9. De tre Musketörerna
 10. Oliver Twist
 
 1. Northanger Abbey
 2. Never Let Me Go
 3. Jag är Malala
 4. En riktig våldtäktsman
 5. Eld
 6. Nyckeln
 7. 101 Historiska Hjältar
 8. Bossypants
 9. Den Sista Tempelriddaren
 10. Egoboost
 11. Sex and the City
 

Nu när det gått ett halvår tänkte jag göra en sammanfattning av böckernaj g hunnit med. Min plan var att hinna med15 böcker på ett år. 10 från listan 100 Böcker innan du dör och 5 helt valfria. Nu har jag hunnit med 18 böcker efter lite mer än halva året. 11 andra och 8 från min lista.
 
Tycker jag varit duktig! Ska se till att läsa två till från listan i höst. Och sedan får vi se vilka andra böcker jag hinner med!

Home Tomorrow!

| Postat i: Foto: Stad
0
 
 
 
Saknat mitt lilla hem i Stockholm!Men i morgon ska jag hem! För helgen men i alla fall!OCH jag ska äntligen få en säng!!! Ser fram emot att göra mitt rum i ordning i augusti!!

Önskelista

| Postat i: Blogglistor
0
Jag fyller ju faktiskt hela 21 nästa vecka! Och lite önskedrömmar borde man ju få ha inför sin födelsedag!
Böcker: Rasputin's Shadow & The Devil's Elixir är med en serie som jag påbörjat men de två slut böckerna finns inte på biblioteket! Så måste nog köpa dessa förr eller senare. Mr Darcy's Diary är med i en serie dr en person har skrivit en serie böcker i männen från Austen böckernas perspektiv. Och jag är helt enkelt nyfiken. Så jag skulle gänra läsa för att se om de är bra! Slutligen The astronaut wives club: a true story som det nyligen kom en tv serie om. Verkar vara en väldigt intressant story! Och ingen av dessa finns på biblioteket! Så give me! Jag vill läsa!
 
Sedan skulle jag inte klaga om jag kunde få Dirty Duschtvål, en massa mörklila handdukar (Skulle vara snyggt med matchande handdukar i badrummet!), en snygg mörkblå tekanna och ett ND filter på 67 mm!
 
Om jag totalt fick drömma så skulle denna stå på listan! Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1 drömmer jag om! Längtar så sjukt mycket till dagen jag får hålla mitt alldeles egna Macro objektiv i handen! Haha första lönen på mitt "riktiga"jobb kommer nog gå till ett!
 
 

Ja du... Livet

| Postat i: Vardag
3
Har blivit sjuk och har fått en öroninflamation..... Så livet leker väldigt mycket - NOT!
 
Så nej usch asså!!!!!