Bröllop!

| Postat i: Vardag
0
 
Gud vilken underbar helg jag haft! Drygt men otroligt kul och så har jag gråtit en skvätt!
 
Har börjat att redigera bröllopsbilderna nu. Känns rätt nervöst att ens kolla på dem helt ärligt. Men känner fortfarande att detta inte var dåligt för att vara min första gång.

Nelly!

| Postat i: Foto: Djur
3
 
Sötnosen <3

Svensk Sommar

| Postat i: Foto: Natur
2
 
Ibland gillar jag faktiskt sommaren i Sverige! Spöregn och sol!

Sex and the City

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Så besviken. Jag började läsa då jag älskar tv serien som boken är baserad på. Jag visste att den bara var löst baserad men en så bra tv serie så måste det ju vara en bra bok. Jag hade fel. Det fanns ju inte ens en röd tråd? Den var förvirrande, tråkig och konstig. Den var inte ett dugg underhållande och undrade mest vad hon tänkte med när hon skrev den. Den var liksom hoppig. Ett kapitelhandlade om det,nästa om något annat och så hoppade hon tillbaka om något som hände tidigare.Och varje kapitel var också rätt tråkigt. Det skull ju handla om dateing och det hela var rätt tråkigt. Satt och undrade vad är de för konstiga människor det handlar om? ÄR folk verkligen så här? Och var totalt icke relaterbar. Undrade nästan om alla som beskrevs i boken var totalt korkade. Så nej läs den inte! Och jag är besviken första boken jag läst sedan jag började mitt bokprojekt jag verkligen tyckt riktigt illa om.
 
Den får 1/5 Arsenik!
 
(Tänker börja med att gradera böckerna jag läser och för att göra det lite *host* roligare använder jag arsenik från periodiska systemet för 1. Kemi! 2. Arsenik har mina initialer!)

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
1
 Maybelline - Peach Pie, Kicks - Confetti
 
Jag älskar! En sjukt snyggt glitter nagellack!

Flower Flower

| Postat i: Foto: Blommor, Foto: Natur
0
 
 Borde sova! Men först ta bort smink, borsta tänderna och måla naglarna! Men planen sova innan 11!

Egoboost

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die, Inspiration
1
 
 
 Köpte boken billigt på Second Hand. Har varit lite nyfiken på boken men aldrig riktigt känt behovet av att läsa den. Men nu när jag hade den hemma bestämde jag mig för att ge den en chans och den var ju bara lite under 200 sidor. Boken som hon själv skriver är en överlevnadsguide för tonårs tjejer är rätt bra. Hon har en hel del visdomsord om hur det är att var tjej i Sverige och hon delar med sig en hel del av sin egen ungdomstid. Själv är jag lite förbi tonåren men det gör inte att alla ens tonårsproblem med komplex och ångest över sker försvinner. Känner att jag nog skulle haft mera nytta av den när jag var 13 men kände ändå att det fann saker som jag också kunde behöva höra.
 
Speciellt ett par delar borde jag nog ha i minnet!Men mycket var saker som jag själv redan förstått med tiden. Men hur som helst var den underhållande att läsa!
 
Men boken är inget för äldre personer eller killar. Men är du i tonåren med allt vad det innebär kan den vara bra att läsa.
 
 

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
Alla Kicks Sugar Lacquer Tumnagel sedan från vänster: Royal Velvet, Cafe Girl, Crystal Glass, The Tropics, Majorelle Garden.
 
Lite tveksam. Jag ville väldigt gärna ha ett texturlack och hittad dessa på rea. Men jag ät tveksam till alla utom det mörklila. Tror jag måste testa de andra för att vara säker på om jag gillar dem eller inte.

100 saker jag älskar # 10 - Te!

| Postat i: Blogglistor
1
 
Jag älskar verkligen te! Kan inte leva utan te!

Dog Fun!

| Postat i: Foto: Djur
0
 
Haft en toppen dag med släkten! Och fick trädda min kusins nya hund! Vill så gärna börja redigera men jag tog inte med kamera sladden så kan inte överföra dem! Den var så sjukt söt! Bara nio veckor gammal!
 
Så så länge får ni nöja er med de här lite sämre bilderna jag tog i en park på en hund för ett tag sedan.

The Last Templer

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Köpte denna på second hand för två kronor och hade i princip ingen aning om vad den handlade om. Så här i efterhand påminner den en hel del om Da Vinci Koden. Tror många säger att den är en lite sämre kopia. Och jag vet faktiskt inte om jag tycker det. Kanske för att jag först såg filmen till Da Vinci koden och därför tyckte boken var i det tråkigaste laget då det inte fanns något mysterie kvar. Denna hade jag inte sett på film innan så jag tyckte den var riktigt spännande. Den var oförutsägbar  och för mig så var det ett stort plus att det var en hel del sann historia med så jag fick lära mig en hel del nytt (Googlade en hel del på saker för att se om det var sant och det som inte var helt uppenbart att det var påhittat så resten i princip sant). Så oavsett om den är rätt lik med sin hela kristendoms konspiration så tyckte jag om den. Jag tänker definitivt läsa de andra böckerna i serien och hans andra böcker har också hamnat på min läslista!

Oinspirerad

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 
Har varit oinspirerad.
 
Men igår hade jag den bästa dagen på länge! Inte nog jag såg en vän jag inte sett på länge som jag hade sjukt kul med! Well ja det är nog! Men dessutom så var det sista dagen på jobbet för veckan och jag kunde ta ett härligt bad för att avsluta dagen! Och i morgon tänker jag nog ge mig ut och fota lite!
 
Och ska se till att blogga igen u!
 

Waiting For Love

| Postat i: Vardag
0
Efter en jobbig lördag där jag släpade mig hem från Stockholm (Okej det var bagage jag släpade) så var jag trött och ont litevar stans. Till och med i dag har jag ont i axlar. Så i går så blev det mest blogg designande, tvätt (som jag inte orkade göra i Stockholm), storhandlat då kylskåpet var i princip tomt och tog ett välförtjänt bad med både hårinpackning och ansiktsmask. Kände mi som a million buck när jag var klar! Och använde en badbomb från Lushsom gjorde vattnet rosa och hade en amazing doft! Så satt där i en timme med min bok och detvarverkligen inte helt fel!
 
För dagen innan man börjar sommarjobba kanvara stressfull! MEn som vanligt hade jag inget att oroa mig över och allt gick jätte bra idag! Folkvar lika trevliga som vanligt och jag kom ihåg mycket från förra året. Men känner att jag faktiskt lyckadesvara lite mera självsäker i år än förra året! OCh det kändes bra! Att inte känna sig totalt hemsk hela tiden är rätt skönt!
 
Så i morgon blir det dit igen och ja skaförsöka sova tidigare än i går.  Vi får se hur det går!
 
Och tror jag behöver ett till dag i morgon....

Bossypants

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die, Inspiration
0
 Bossypants har jag varit nyfiken på ett bra tag. Det finns ju lite av en hype runt Tina Fey och hon hyllas rätt rejält. Jag gillade henne verkligen i 30 Rock i serien hon både spelade huvudrollen och skapade serien. Gillade också henne i Date Night och hon verkar vara en riktigt intressant  person. Hon hyllas nog mest för att hon är en kvinna i en mans dominerad bransch som både underhållning och speciellt komedi är. Och för att hon är en rorlig och genial kvinna som är riktigt bra på sitt jobb! Senast är hon en av skaparna av Unbreakable Kimmy Schmidt som är en sjukt bra ny tv serie! Så det är inte konstigt att jag var nyfiken på boken hon skrivit.
 
Själva boken var hennes egen biografi. Fast den kändes som mera än det. En hel del fokus var det på hur det är att vara kvinna i underhållningsbranschen. Och en del över hur det är att vara kvinna överhuvudtaget. Ett citat ur boken är helt enkelt helt briljant.
 
 
Väldigt mycket humor (Förväntades med tanke på vem som skrivit boken) och var trevlig att läsa. Men fanns ofta en allvarlig underton i boken och tycker boken var väldigt feministisk på ett bra sätt! Enda negativa var att jag ibland inte riktigt förstod allt. Tror det varför att jag inte bor eller bott i USA. Företeelser och människor hade jag ibland absolut ingen aning om. Så det drog ner läs upplevelsen an aning för mig.
 
Men överlag gillade jag boken. Den var intressant och hade många bra poänger! Rekommenderas Starkt! Hon är verkligen en inspirerande kvinna!

Colour of the Day - ABC Challange - F

| Postat i: Colour of the Day
0
Ballet Slippers - Essie, Free Your Mind - H&M
 
Andra F! Denna gång blev det Free Your Mind Över Essies Ballet Slippers! Hmm tror nog förra var lite bättre eller vad säger ni?? Den förra hittar ni här! Kommer att komma ett par hopp innan ni får se de andra två F manikyrerna!

Ny Design!

| Postat i: Vardag
0
Jag bestämde mig helt enkelt för att designa om hela bloggen! Be Kind första gången jag designar en blogg helt själv! Men var enklare än jag trodde. Eller ja enkelt med lite koder man hittade på lite guider!
 
Själv känner jag att något kanske fattas men vet inte vad. Men jag tog bort lösenordet och sedan får jag helt enkelt lägga till något om jag vill det senare. Men annars är jag rätt nöjd tycker den blev trevlig och stilren.
 
Men fick en hel del nytt jag borde fixa i och med detta! Bland annat skapade jag en hemsida lite hux flux som jag definitivt inte är klar med. Vill fixa en egen portfolio men det får fixas när jag har mina hårddiskar närvarande!
 
Men känns bra att detta är klart då jag börjar jobba i morgon. Och så borde jag börja plugga men det görs inte idag!
 
Finns fler saker jag vill göra men det får göras när jag har mera tid. Har fått nog av design och krångel för ett tag!
 
 

Om Mig

| Postat i: Vardag
0
Vad ska man egentligen skriva om sig själv?
 
Få ihop en text som bäst beskriver en så kortfattad som möjligt utan att bli att det blir för lite eller för mycket. Koncentrerat men verkligen inte för koncentrerat då låter det bara sjukt. Så helt enkelt lagom. Detta lilla svenska ord som vi (hat)älskar så mycket.
 
Men något måste jag ju faktiskt skriva. Så jag gör ett försök och ser hur det blir!
 
Jag heter Anna och är just nu 21 år. (Och jag känner mig både gammal och har redan börjat få ålderskris. Tycker definitivt att jag kunde slutat åldras vid 20) Jag pluggar just nu Kemi på KTH. KTH.Åh vilken hatkärlek jag har till dig <3. Både det värsta och bästa som hänt mig! Bor i Stockholm men kommer från en liten håla i Dalarna och är så glad att jag slipper den! Älskar Stockholm med alla äventyr som finns. (Men som man inte hinner med eftersom man pluggar HELA TIDEN! (I'm just kidding! No i'm not, run!))) Med all min hatkärlek så är det för det mest kul även om man ofta bara vill dra sig i håret.
 
Så mitt liv kretsar kring att överleva skolan en dag i taget och försöka hinna leva någon gång där i mellan! Livet utanför består av vänner, fotografering, bloggen och en hel del böcker och tv serier. Och att städa. Jag är e perfektionist som är nog mitt sämsta personlighets drag! Mitt bästa? Min envishet!
 
Och livet går ut på att leva någorlunda i dagen och sträva inför framtiden! Jag jobbar på att se mig som en kick ass karriär kvinna i framtiden! Och ska försöka bli bättre i bloggen på att faktiskt skriva om sådant också då jag har en hel del tankar och funderingar i mitt huvud jag vill dela med mig av! Även om det mesta blir foto eftersom jag brinner för det! Och att jag då faktiskt tar och redigerar bilderna jag fotar!
 
 

Bloggmål

| Postat i: Tankar
2
Jag bloggar till stor del för att jag faktiskt ska göra något med mina bilder. För annars kommer de ju bara ligga på min hårddisk oredigerade. Och vad är det för mening med att fota då? Men något mer vill jag nog med bloggen. Så lite bloggmål har jag.
 
 • Få upp läsare till fler än 100 per dag
 • Designa om bloggen helt själv!
 • Skriva bättre inlägg. Inte vardagsinläggen utan andra mera innehållsrika inlägg. De borde jag lägga mer tid på att skriva. Så de är mera genomtänkta
 • Ta oftare och bättre vardagsbilder
 • Ta en ny bild på mig själv att ha i bloggen
 • Fixa kategorierna
 • Fundera på om jag borde ha andra sociala medier konton
 • Fixa en ikon till bloggen
 • Fixa en Iphone/Ipad ikon till bloggen
 

Jag klarade mig!!

| Postat i: Vardag
0
Jag kunde knappt tro det! (Måste säga att de rättar väldigt snabbt) Jag kollade om de hade rättat bara två dagar efter tentan. Trodde verkligen inte att de rättat utan jag skulle få vänta tills på måndag. Så jag fick en chock när jag såg att den var rättad och att jag hade klarat mig!! Och inte bara precis utan även fått ett D! Kunde knappt tro det!! Eller ja jag tyckte det gick bra men ändå blev jag lite chockad! speciellt då jag inte var beredd att jag skulle få resultatet idag!
 
Så kan ta lite paus och känna mig duktig nu innan jag börjar  ta mig igenom nästa mattekurs! Ska försöka med den i augusti och sedan så kör jag helt enkelt på nästa år! Jag är så sjukt taggad asså!
Okej inte för matte kursen den ser väldigt tråkig ut. Väääääldigt tråkig. Men tar jag mig igenom den så är den ju faktiskt gjord och jag behöver aldrig se det hela igen.
 
Efter dessa tre mattekurser har jag bara en till som går nästa läsår. Sedan behöver jag aldrig se matte igen. Eller jo hela tiden men då är det inte bara matte.
 
Nu ska jag ta mig en dusch och packa det sista! Tyvärr blir det hemma översommaren och jag kommer verkligen sakna Stockholm. Men vi tänker inte mera på det i kväll.

Bird!

| Postat i: Foto: Djur
0
 
Dagen blev inte som tänkt men riktigt bra! Blev två par skor rikare (Till bröllopet! Ett par ballerina till kyrka och fotografering(I kyrkan kan man inte ha klack som fotograf det hörs och ska jag springa runt med kameran behöver jag kunna gå) och ett par klackade till senare på kvällen då jag nog mera får vara en normal bröllopsgäst) och en massa rea nagellack rikare.Hittade verkligen helt underbara nagellack på rea!! Och sedan hittat ett riktigt bra matställe nära skolan! Score!
 
Men däremot har jag inte ens börjat packa. Så får nöja mig med en packlista! Och i morgon bord jag ta lite vardagsbilder! Efter jag börjat jobba så har jag knappast ha så mycket att prata om så får helt enkelt spara lite inlägg till mina händelselösa jobbdagar. Inte för att jag inte gillar mitt jobb men ja knappast spännande att blogga om!
 
 
 

I'm Awesome!

| Postat i: Foto: Blommor, Tankar
0
 
Jag har officielt semester...! Till måndag...
 
Men känner mig så sjukt awesome! Asså provet gick bra! Asså lite panik men sedan tänkte jag och så bara satt det!! Okej kommer nog bli sjukt besviken nu om jag inte klarar mig... Så egentligen borde jag inte hoppas MEN det känns så sjukt bra! Speciellt fråga 4 som var på B delen. Först så kände jag vad sjutton är det här!? Vet vad jag letade efter men hade aldrig sett en sådan fråga tidigare. Och fick lite panik. Om man inte kan göra på det vanliga sättet hur gör man då?? MEN jag satt och funderade och såbara BAM! Svaren bara kom! Och jag vet jag var rätt då jag gjorde en lång uträkning som bekräftade! Och inget småfel på vägen utan alla små beräkningar satt och fick ut samma svar!
 
Så ska hålla fast vid känslan ett tag av att jag är sjukt awesome! Tror jag tänker fira med att läsa. Haha! Men min hjärna är lite överbelastat av fem timmars tänkande! Har en då för mycket att göra torsdag och fredag. Men de tar vi i morgon!
 
Nu ska jag sörpla mitt nyinköpta teer! Unnade mig en massa nytt te (5 nya). Och resten av världen ska ignoreras! 
 
 

Snart!

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 
I morgon kör vi! Japp tenta i morgon! Tentamat inhandlad och pluggat hur många extentor som helst!
 
Tentamaten är standard av drickyoghurt och vitamin well focus med koffein! Ibland har jag med mig en macka men känner att jag försöker äta en stor frukost i stället!

Oliver Twist - the Movie

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 

Innan jag läst boken Oliver Twist såg jag filmen som gjordes 1997 i skolan. Tycker den var en godkänns version! Stort plus för Elijah Wood!
Så känner inget behov av att behöva se ytterligare versioner. För ibland gäller det att leta blandversionerna av klassiker för att hitta den bästa. Men inte den här gången!

10 Teer Jag Inte Klarar Mig Utan

| Postat i: Blogglistor
0
 
Jag har fått ett ny intresse för te. Har blivit en finsmakare och dricker i princip enbart lös te. Och i de senaste har jag hittat en massa spännande nya teer. Inklusive riktigt gott Grönt te!
 
Gröna Teer:
 
 • Jordgubb & Champagne - Jordgubb, Champagne, Rosenknoppar, russin och Lavendelblommor.
 • Kustfägring - Havtorn och Jordgubb.
 • Mareld - Blåbär, Hallonbitar, Kvitten, Jordgubb och Yoghurt.
Svarta Teer
 
 • Champagne Cream - Vanilj, Champagne, Björnbär, Blåklint och Jordgubbsbitar.
 • Irish Cream - Kakaobönor, Vanilj och Grädde.
 • Körsbär
 • Päron
 • Himla Gott - Kvitten, Persika och Grädde
 • Svart Vinbär
 • Indian Spice

Books!

| Postat i: Foto: Blommor, Foto: Natur
1
 
Blev loppis idag och det blev några nya böcker! Älskar att leta nya böcker! Synd att jag inte gillar deckare mer för finns alltid en massa deckare! Borde visa en bild på min rätt så stora bokhög men får bli en annan dag!

Rebecca

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Är nog en av mina favorit böcker från listan hittills! Tyckte den var jäte bra och var bara på lite mer än 200 sidor så den gick snabbt att läsa! Tyckte handlingen var intressant och känns som Devious Maids säsong 2 har fått en hel del inspiration från den här boken!
 
Trevlig bok, läs den!!

Book Challenges!

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
Hittade denna blogg som är en bok blogg. Hon har skrivit en hel del om bokutmaningar och jag tycker det låter riktigt kul! Även om jag inte har så stor brist på saker att läsa så kan jag tycka att det är ett bra sätt att upptäcka nya böcker jag annars inte skulle ha läst. För det är ju att det finns så många böcker i världen. Och ofta är det böcker man inte tror som visar sig vara den bästa.
 
Utmaningarna jag tänker göra parallellt med min vanliga 100 böcker innan du dör lista:
 
A-Ö utmaning - Läsa en bok som börjar på varje bokstav i alfabetet.
50 Stater utmaning - Läsa en bok som utspelar sig i varenda av de 50 staterna.
Europa utmaning - Läsa en bok som utspelar sig i var och ett av de europeiska länderna.
Färg utmaning - Läsa 9 böcker som har olika färger i titeln.
 
Och hon har flera andra roliga utmaningar! Men tänker att jag skulle kunna göra de någon gång i framtiden! Jag älskar verkligen det här med listor! Man får en extra tillfredsställelse när man kryssar av saker!
 
 

5 dagar!

| Postat i: Foto: Resor
0
 
Jag har bara fem dagar kvar nu till tentan innan jag får lov. Hur känns det? Fortfarande bra. Men jag är rädd för att det känns för bra. Så tänker gå igenom alla tentor för typ en femte gång innan tentan men prio nummer ett är nog att se till att jag inte sover sent på kvällarna... Tentan börjar 8 och då vill jag inte vara trött! Och veckan efter börjar sommarjobbet klockan halv 7 och då vill jag inte heller vara så trött. Så måste skärpa mig!!

Colour of the Day - ABC Challange - F

| Postat i: Colour of the Day
1
Essie - The More the Merrier, H&M - Free Your Mind
 
Kan inte beskriva hur mycket jag älskar Free your Mind!
 Bästa nagellacket ever! Vad kallar man ett pastelligt icke glittrigt glitternagellack? Hur som helst är det underbart! Men problemet var att jag inte kunde bestämma mig vilket nagellack jag ville ha det över. Så det kommer bli fyra olika kombinationer av detta nagellack i rad! Här har ni det första!

Fotomål

| Postat i: Tankar
0
 Jag älskar ju foto. Det har ju varit mitt största intresse i flera år nu. Och för några månader sedan satt jag ett par fotmål. Och tänker att jag borde sätta flera. Här kommer de!
 
 • Börja fota i Raw
 • Fota ett bröllop
 • Fota mera porträttbilder så jag blir awesome på det! Porträtt är min största svaghet
 • Lära mig flera Photoshop genvägar.
 • Fota mera vardagsbilder
 • Fota bättre nattbilder
 • Fota oftare
 • Fota bättre vardagsbilder
 • Lära mig fota fina självporträtt
 • Experimentera mera med långa slutartider
För jag har kommit en bra bit på vägen men har långt kvar! Men jag har faktiskt precis börjat fota i raw! (Var tvungen att köpa nya minneskort.Säg hej till mina nya 64 Gb och 32 Gb minneskort! Bättre att vara på den säkra sidan). De andra jobbar jag helt enkelt på. Tycker de andra är rätt svåra att faktiskt veta när man uppnått. Men i kreativitet är et svårt att veta hur man ska sätta upp mål. Visst borde jag kanske säga fota si och så ofta MEN kom igen jag pluggar! Jag vet inte hur veckorna blir.
 
Men kan faktiskt stolt säga att nummer två på listan kommer bli avkryssad i sommar! En vän gifter sig och jag har fått äran att föreviga det med kameran! Jag är så sjukt nervös men hon säger att jag inte ska känna mig pressad. Och jag har sagt att då detta är min första gång så garanterar jag ingenting.
 
Jag är inte nervös för ceremonin. För det borde jag klara även om jag säkert kommer miss saker. Men är väldigt nervös för porträttbilderna på de tillsammans! Då måste man ju faktiskt vara lite artistigt! Men jag ser fram emot det! Tror jag kommer hem med lite användbara bilder och de begär inte mer än så! För asså en riktig bröllopsfotograf är dyrt! Asså dyrt!
 
Så egentligen så är mitt mål att bara fota mera! Och försöka bli bättre på olika kategorier! Så kameran får helt enkelt åka fram oftare! Så öva, öva, öva och öva lite till!
 
 

The Three Musketeers 1993

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
1
 
Var ju väldigt besviken av 2011 version av de tre musketörerna. Så ville se en ny. Så hittade en från 1993. Och vilka var skådespelarna? Charlie Sheen (!!!!!!!!!!!!), Kiefer Sutherland (Jack Bauer, 24) och Chris O'Donnell (NCIS LA) som tre av huvudrollerna! Och ja faktiskt det fungerade! Jag gillade verkligen den här versionen! Den höll sig lagom till boken och var spännande utan att var överdriven. Så denna version av boken rekommenderar jag starkt!

Recept Pasta Alfredo

| Postat i: Tips
0
 
 
 • 2 dl Grädde
 • 1 msk fryst Persilja
 • Pasta för en person
 • Smör
 • 40 gram riven parmesanost
 • Salt
 • Peppar
 
 1. Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
 2. Ha smör i en stekpanna.
 3. Riv osten
 4. När smöret smällt häll i grädde och parmesanosten och rör om.
 5. När grädden kokat upp sänk värme och rör om. Koka 5 min.
 6. Tillsätt nu persilja och salt och peppar.
 

Blogg

| Postat i: Foto: Övrigt
0
 
Min bloggstatistik doesn't make any sense. Varför får jag mera besökare när jag inte gör inlägg? Kan någon av er förklara detta för mig???
 
Och ja jag är väldigt oinspirerad för tillfället. Har en massa idéer men orkar inte skriva inläggen bara.

Consent

| Postat i: Tankar
0
 
 
Briljant video! Tror nog vi borde prata mera om sex med unga killar och tjejer. För tyvärr värkar folk ha sådana konstiga idéer på ämnet. Både tjejer och killar. Vi borde prata mera både om att sätta gränser och att definitivt inte överskrida andras.

Spring Leaves

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Hittat klänning till bröllopet jag ska på i sommar!!!
 
Ni får se den i morgon och då ska jag frsöka ta en fin bild! :D
 
Nu ska jag städa rummet, radera bilder och duscha och sedan sova!

!

| Postat i: Foto: Djur
0