...

| Postat i: Foto: Stad
0
 
När man har mensvärk från helvetet...
 
Så tvingade mig till skolan för att sitta med rapport rättning i alla fall. Men nu blir det vila resten av dagen!

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
3
H&M - Potpourri
 
Är det bara jag eller är inte H&Ms nagellack bara så fabulous? Både färger och förpackning. 

Något jag saknar...

| Postat i: Foto: Häst
0
 
Saknar helt klart att fota hästar. Eller ja inte bara att fota dem utan allt med dem. Speciellt häst doften.

Smile!

| Postat i: Vardag
0
 
Min nya mobils kamera är inte så tokig!
 

Inte helt fel

| Postat i: Vardag
0
Kan inte klaga när man själv får läsa och någon annan lagar mat åt än! 

Let go of all your haunted dreams tonight

| Postat i: Foto: Landskap, Foto: Natur
1
 
Med riktigt april väder utanför så känns det inte så illa med att sitta inne med te och blogga lite! Men efter te pausen ska jag fortsätta städa!

En lugn helg

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
1
 
Efter två hell weeks p.g.a. organtyranner behöver man vila. Eller ja städa. Men jag har hittills inte pluggat och det har varit skönt. Nu ska jag städa det sista och plugga efter det.
 
Och ovan ser ni lite böcker jag köpt. Tyckte jag förtjänade det efter hell weeks! Och snart är biblioteks böckerna utlästa och jag har så många böcker jag vill läsa! Ligger före i utmaningen så jag är riktig optimistisk! Dock borde jag försöka läsa lite mera av böckerna jag faktiskt planerat att läsa. I alla fall 30 av dem vill jag ha läst!

Keeping your head up

| Postat i: Vardag
0
 
Mycket har blivit gjorts den senaste tiden och nu blir dte lugnare. Imorgon ska jag fixa med saker som skjutits upp länge. Men också bara andas. Andas så man orkar med nästa vecka.
 
Och nu en ovanlighet. Bilder på mig som någon annan tagit! Men det var så härlig dag! Så jag klagade inte för mycket.

Livet...

| Postat i: Foto: Landskap
1
 
Det är mycket nu... En dag till sedan är det riktigt jobbiga över
 

#JustKTHStuff

| Postat i: Foto: Blommor, Vardag
0
 
9-13 Skriva Projekt
13-19:30 Labb
19:30-22:30 Skriva Projekt
 
Så just KTH stuff med 13 och en halv timme plugg på en dag. Vem behöver saker som ledig tid?
 
Men vi är klara med projektet och en till labb avklarad! Imorgon ska jag fan ta lite ledigt!

Hur man känner sig efter att ha googlat i en timme

| Postat i: Vardag
0
 
Vart sjutton hittar man hur havets temperatur och salthalt beror på årstiderna? Allt finns utom detta verkar det som...

Kemister...

| Postat i: Vardag
0
Kemisthumor och en sak som bara en kemist kan tycka är en av de bästa uppfinningarna sedan hjulet
 
Så här ser det ut för mig när jag ska plugga till nästa organ labb!
 
Och vad är det med kthare och hitta på förkortningar till allt? Varenda kurs och allt annat som både går och inte går ska tydligen förkortas. Icke kthare tittar lite konstigt på en om man säger man ska plugga organ... Övriga kthare vet inte vad man pratar om kankse men fattar det är en förkortning.

Hur bokutmaningen går!

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
1
 
21 böcker! 21!!!!! Om jag får säga det själv så tycker jag att det är rätt jävla bra!
 
7388 sidor ger ett genomsnitt på 352 sidor per bok.
 
Så jag har redan läst en tredjel av mitt mål! Så kan ta det lite lugnt jag kommer nog hinna med. Kommer ju hinna läsa mycket i sommar!

Dagens Komplettering

| Postat i: Vardag
0
 
Dagen har bestått av att fix komplettering och tror nog den går vägen! Har trippelkollat beräkningarna och tror nog det blir bra. Alla enheter stämmer och svaret ser rimligt ut.
 
Och jag kaffe gör faktiskt livet bättre!

The Perks of Being a Wallflower & Shiver

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
The Perks of Being a Wallflower
Jag läser inte så mycket ungdomsböcker längre. Jag har börjat växa upp och de intresserar mig inte lika mycket längre. Oftast är ungdomsböcker väldigt enkla. De är liksom bara enkla och trevliga att läsa. Sällan något revolutionerande utan enbart trevliga. Eller självklart finns ledsamma ungdomsböcker men de är också på ett sätta enkla. Men den här ungdomsboken är något annat. Det finns så mycket mening iden.
 
 
Du vet en bok som har så mycket mening i varenda mening än de flesta böcker har totalt i hela boken. Du vet en bok som du inte riktigt kan släppa fast den är utläst sedan länge. En bok som under många år kommer finnas i bakgrunden i huvudet någonstans. Jag önskar faktiskt jag hade läst boken när jag var yngre. Jag kan verkligen känna igen mig i huvudkaraktären. Att inte verkligen delta i livet. Att bara se på när livet har sin gång. Utan egentligen leva utan bara existera.
 
Den innehåller också tre av mina favorit citat någonsin som ni kan se här över. Så jag tycker detta är en bok alla borde läsa.
 
 
Shiver
Detta var mera än vanlig ungdomsbok. Liksom lite twilight över den men med varulvar i stället. Den var trevlig. Tänker nog läsa resten av böckerna någon gång.
 
 

När man klarar en Tenta

| Postat i: Foto: Natur, Vardag
0
 
Att klara en tenta är en av de bästa känslorna i världen. Det är en sekund av ren lycka. Att känna att man verkligen lyckats och allt arbete man lagt ner inte var förgäves utan att det gav utdelning.
 
Sedan klagar man inte på att man slipper bli utkastad från lägenheten p.g.a. för få poäng!
 
Så Molle tentan är avklarad! Vilket var mitt stora mål! Aldrig mera den kursen! Det är ren lycka! Inte för att inte kursen var sjukt intressant för det var den men upplägget var inte det bästa. Men nu slipper jag det.
 
Fick en komplettering på kursen Transportprocesser som jag ska göra idag men det borde gå bra.Sedan ska jag skriva på projekt! Och well tusen andra saker ska göras. Men en sak i taget.
 
Nu tänker jag äta frukost och läsa bok med te tills jag får uppgiften! Sedan ska jag fixa den i believe in me!

Vad att umgås mera med killar har lärt mig

| Postat i: Foto: Natur, Inspiration
0
 
De senaste måderna har jag umgåtts väldigt mycket med killar. Inte för att jag aktiv försökt att göra det men det har blivit så i skolan. Något jag har insett att alla killar jag känner är inte ens hälften så stressade som varenda tjej jag känner.
 
Själv stressar jag lätt upp mig och är perfektionist och stressat över minst lilla som händer i skolan. Killarna jag umgås med är mycket mera avslappnande. De säger att det löser sig. De tycker inte det gör något om någon rapport blir sen. Det är de som svarar "Va hoppa av KTH vad snackar du om" när man säger att man inte orkar med. Liksom noll igenkänningsfaktor.
 
Och det är så intressant att se hur de ser på livet och skolan när de ser det så annorlunda. Och det har varit så befriande på något sätt. Att se att det går att se att man kan ha ett annat förhållningssätt till skolan. Att det liksom löser sig. Vi har femtielva saker att göra men det löser sig. Det är inte hela världen. Det hjälper inte att stressa upp sig över allt för det kommer nya saker. Så fixa det man kan gör någonting åt så länge och bry sig inte om resten.
 
Så jag har faktiskt börja ändra min syn på skolan. Till lite mera att det löser sig. Kommer nog aldrig bli så avslappnande som dem (Jag är den som har koll på inlämningar och vad vi gör). Men lite mera balans.Liksom min planeringsförmåga men deras förhållningssätt. Att det helt enkelt löser sig.
 
Hittills har det hjälpt mig en hel del nu när jag har en oändligt lång att göra lista.Men det löser sig. Ska börja skriva lite på ett projekt som ska in på tisdag. Och det blir nog bra.Eller inte. Men jag ska försöka fixa det viktigaste och stryka det som är mindre viktigt. Lite träning, te och kaffe på detta så ska det nog lösa sig!

Electrophilic aromatic substitution

| Postat i: Foto: Natur
1
 
Organ pluggande pågång!
 
Men jag har i alla fall fått två labbrapporter godkända idag så den här dagen har inte varit helt bortkastad!

Dagen i Bilder

| Postat i: Vardag
0
 
Nu när jag endåhar en mobil som faktiskt tar helt okej bilder tyckte jag att jag kan fira med bilder från mindag! Fast ja så spännande var den inte. Dynamik med kaffe, som jag faktiskt lärt mig dricka, på morgonen, organ på eftermiddagen. Sedan var jag faktiskt snabbt till stan, biblioteket och affären där en Ben & Jerry som var på rea fick följa med hem som plugg sällskap. Men som min kära vän Johan alltid säger "Man ska njuta av livet". Sagt och gjort idag! Tagit 12000 steg och fick en hel del pluggande gjort och sista molle rapporten inlämnad. Så man har haft värre dagar!
 
Nu ska jag sova. Blir organ hela eftermiddagen imorgon!

Vi ska aldrig bli som ni

| Postat i: Foto: Blommor, Foto: Natur, Inspiration
0
 
Ibland måste man bara ta hand om sig själv. Ingenting fungerar riktigt nu utan jag behöver en liten paus. Så idag blev det en paus från livet. Och pluggade lite och blev besviken när jag slutade för det var rätt intressant. Så jag gillar faktiskt skolan! Det är stressen och drunknings känslan som gör att man inte orkar. Så även om det är mycket nu ska jag se till att ta hand om mig själv också den här veckan. Se till att motionera och göra saker jag gillar! Tror jag kommer bli mera effektiv då.
 
För när man bara allmänt hatar sitt liv så går inte skolan inge bra heller. Så nu ska jag se till att äta frukt och annat jag gillar som inte innehåller socker! Och även om jag har hell week ska jag försöka vara lugn.För allt löser sig faktiskt.
 
Och har fått en ny mobil av en vän så kan faktiskt lyssna på musik på mobilen utan krångel och ha en bra stegräknare. Och asså för mig gör det verkligen så mycket att kunna lyssna på musik. Finns nog inget som kan göra mig glad så snabbt.
 
Så kom ihåg sätt din hälsa först!
 
Bild från dagens promenad i solsken vid vattnet

Hur man prokrastinerar ett projekt

| Postat i: Vardag
0
 
Hur vet man att alla i skolan är lika skoltrötta? Jo istället för att skriva på projektet så hamnar projektgruppen på google maps... i två timmar!
 
Vi har dock lärt oss mycket kanske dock inte det vi behövde veta.... Men på bilden ser vi den bebodda ö som ligger längst i från nästa bebodda plats. Bor 301 människor och de har 8 efternamn på ön.
 
Men ni måste notera namnet på ön till vänster! För ja det heter faktiskt Inaccessible Island! Så kreativitet på hög nivå!
 
Så kolla tiden var inte totalt bortkastad! Eller vi kan ju låtsas att den inte var det...

Do you feel it?

| Postat i: Foto: Landskap
0
 

Livet fortsätter

| Postat i: Foto: Blommor
0
 
Livet fortsätter. Har insett att jag kommer ha några riktigt tunga veckor framför mig innan det blir lättare igen. Tre labbar nästa vecka. TRE! Skojar de med en? Nope. Tror jag får börja hälla i mig mera kaffe.

Great Expactations

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
1
 
Great Expactation är en bok jag har väldigt kluvna känslor för. Den var så sjukt trögläst och kändes dom det tog en evighet att komma igenom. Men samtidigt när den var utläst så var jag medveten om att den egentligen var bra. För det är den. Den är bra! Men misstänker att det kan vara engelskan i den här boken som gör den trögläst. Och jag har annars inga som helst problem med att läsa böcker på engelska. Så skulle säga läs denna bok på svenska och då är den säkert extremt bra! För det fanns något där. Dickens är helt klart en bra författare.
 
 

April Goals

| Postat i: Foto: Övrigt, Vardag
0
 
  • Bli klar med de kurserna från förra perioden
  • Hålla igång bloggen den här månaden
  • Försöka göra flera Weakly Goals
  • Läsa minst 5 böcker
  • Fotografera mera & göra annat som gör mig glad
  • Inte gå in i väggen.

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
2
 China Glaze - Point me to the party, Can I get an untz untz