The nerd's guide to learning everything online

| Postat i: Inspiration
0
 
Tyckte författaren John Green hade ett väldigt intressant tal om att lära sig saker över internet. Nuförtiden kan man lära sig i princip allt på internet. Som student använder jag mig ofta av t.ex. Khanacademy för skolan. Fattar du inte något inom matte eller kemi! Khan till undsättning! Men också all annan kunskap. Han pratade om det på ett väldigt bra och inspirerande sätt (Och man fick också lite kunskap om kartritare på köpet) och jag är en person som älskar olika sorters kunskap. Jag kan finna i princip vad som helt intressant. Och jag tänker flera borde utnyttja internet för att finna kunskap men också finna andra likasinnade.
 
Blev väldigt inspirerad av det och tänkte även om jag sliter på dagarna och kvällarna för att trycka in kunskap så borde jag oftare söka annan kunskap bara för att det är så sjukt kul! I stället för att bara se serier så kan man ibland slå på något annat. En dokumentär eller varför inte leta på något intressant på you tube? Eller Ted Talks. Finns så mycket man inte vet om värden!

Colour of the Day

| Postat i: Colour of the Day
0
Nordic Cap - Np28
 
Färgen ser underbar ut i flaskan men var tunn och svår att få fram färgen. Så Nja.

Ny Profilbild

| Postat i: Foto: Människor
0
 
Klippte mig igår och passade på att fota några självporträtt. Blev rätt nöjd för ovanlighetens skull!

En heeest

| Postat i: Foto: Häst
0
 
Var länge sedan jag fotade hästar så var mysigt när jag fick chansen när jag var hemma!

Småtrollen

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Då livet varit lite som det varit har jag inte bild på alla böcker ja gläst. Så får bli lite som det blir nu. Men böckerna jag tänker berätta om nu är Småtrollen och den Stora Översvämningen och Kometen Kommer båda avTove Jansson.
 
Den första boken om Mumintrollen är Småtrollen och den Stora Översvämningen och den är annorlunda än resten av böckerna. Inte dålig men händer inte så mycket och har inte charmen de andra böckerna har.
 
Kometen kommer är däremot allt jag vill ha från böckerna. De är så mysiga att läsa! Läste denna och ville bara sluka resten av böckerna om mumintrollen.
 

Något annat än Skola

| Postat i: Vardag
1
 
Tog en paus från pluggandet och fixade andra saker och umgicks med en vän. Nu är nya glasögon "beställda" nya underkläder och en perfekt bh införskaffad och en del post it lappar fick också följa med. Sedan köpte jag hårfärg och städprodukter. Fika hann vi också med! Nu ska jag äta, dammsuga och sedan ta och plugga lite.

Colour of the Day - ABC Challange - I

| Postat i: Colour of the Day
1
O.P.I - You Are So Outta Lime!, O.P.I - Ice-Bergers & Fries, China Glaze - Can I Get an Untz Untz, China Glaze - Point Me To the Party
 
Snyggt. Finns inget mera att säga än helt underbart.

Hur överlever man Stress?

| Postat i: Foto: Natur
0
 
Om någon vet snälla berätta! I går var det hemskt idag bättre. Har en hel del att göra och ingen tid. Så just nu tog jag en paus och bara nej. Jag behöver vila. Ska ta fram Termoboken och skriva sammanfattningar på det vi gjort så jag klarar quizet på fredag! Saknar tiden då de två första veckorna var sovstund. Funkar inte längre.

Don't think we're okay just because I'm here

| Postat i: Foto: Blommor
0
 

Study!

| Postat i: Vardag
0
 
Idag blir det en pluggdag! Tur det för jag har ingen el hemma över dagen... Så blir plugg på förmiddagen och lektioner på eftermiddagen. Får se hur jag gillar den andra kursen som går nu.

Double Rainbow

| Postat i: Foto: Landskap
0
 

November

| Postat i: Foto: Övrigt, Tankar
1
 
Välkommen november och please ge mig en nystart! Inleder månaden med sjukdom men nu kan jag bara bli friskare! Jag orkar göra mera saker nu i alla fall. Och jag är sjukt taggad för de nya kurserna! Kommer nog bli högt tempo och det blir rätt jobbig när jag inte är helt frisk på ännu tre veckor i alla fall. Men gud vad jag är sugen på att plugga! Den ena har jag hört ska vara hemsk. Men jag är ännu inte nedslagen. Det är lite programmering och jag vill gärna lära mig lite programmering! Och den andra är kemi! Och kemi är kul så så illa kan det inte bli!!

When you love someone but it goes to waste

| Postat i: Foto: Blommor
0
 

Mina Nagellack

| Postat i: Vardag
1
 
Mitt rum kändes mycket hemtrevligare med mina nagellack uppställda igen!
 
Helt klart det mest hemtrevliga som hänt i rummet sen jag fick min säng!

The Time Traveler's Wife - The Movie

| Postat i: 100 Books You Must Read Before You Die
0
 
Jag gillade verkligen boken och boke var bättre men filmen var verkligen bra! En film jag nog till och med skulle kunna se igen vilket är ett rikitigt högt betyg när det kommer från mig! Så denna film tycker jag ni ska se!

I showed you the answers, now here's the door

| Postat i: Foto: Landskap, Foto: Resor
0
 
Första November. Ny månad ny start kanske?