Serier del 5

| Postat i: Serier
0
Dark Angel
 
Handlar om att huvudpersonen är gen modifierad för att vara en perfekt soldat och rymde med andra från en statlig forskninganläggning. Serien utspelar sig i framtiden när det mesta av värden ligger i ruiner efter att all data slagits ut av terrorister. Så ja rätt mycket science fiction men ändå en riktigt bra serie! Synd bara att det bara blev två säsonger. För fastnade verkligen för denna.
 

Gossip Girl
 
Tror de flesta tjejer känner igen den här serien. Handlar om rika ungdommar i new york och bloggen gossip girl som skvallrar om allt och allt. Tycker de första säsongerna är bra sedan blir den lite störande. Men ändå sevärd. För vissa saker just doesnt make sense! Då har man nästan lust att sluta se men man måste ändå se sista säsongen så att man får ett avslut på det hela.

Merlin
 
"In a land of myth, and time of magic, the destiny of a great kingdom rests on the shoulders of a young boy. His name... Merlin."
Tror de flesta änner till legenden om Merlin. Så ja handlar om när han är ung helt enkelt. Slutet lite tråkigt men ändå en bra serie :)
 
Hittills till Serier del 5





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: