Serier del 13

| Postat i: Serier
0
Csi Miami
 
En serie jag verkligen älskade! Nästan lika bra som orginalet. Tycker den också blev bättre ju längre den på gick. Både för att fallen blev bättre men också karaktärerna blev bättre. Gillade inte Speed alls så Ryan var verkligen mycket bättre. Så tråkigt när den lades ner efter 10 säsonger. Hade verkligen kunnat se flera. Men måste säga att Horatio är en bra karaktär! Solglasögonen! De gör de mesta.

24
 
Om man gillar actionserier så borde man inte missa denna. Den är också rätt unik då varje säsong är 24 avsnitt och varje avsnitt ska föreställa en timme i serien. Alltså vad som händer i serien ska föreställa ett dygn. Tycker det var en väldigt cool idé! Men kan ju bli lite långdragen då de ändå måste fylla 24 avsnitt av händelser som ska vara under en dag. Seriens huvudperson Jack Bauer måste nog nästan vara en tragiskaste huvudkaraktären någonsin. Men måste säga det var något som fick mig att se genom alla 9 säsonger. Gillade den nya säsongen som kom ut ett par efter den åttonde. Den hade bara 12 avsnitt så det var inte lika långdragen.

True blood
 
Kan erkänna var smått besatt först och såg 4 säsonger på någon vecka. Men tyckte den bara blev sämre. Tror det var femte som var den sämsta. Sen den sista var en aning bättre. Men det var nog de två första säsongerna som var de bästa. + för Alexander Skarsgård!
Hittills till Serier del 13





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: